Stefan Stan si iubita
Cei doi formeaza un cuplu de aproximativ trei luni

Femeia pe care Stefan Stan a incercat sa o tina cat mai departe de ochii curiosilor, dar si de presa, nu are tocmai un trecut de invidiat. Zilele trecute, CANCAN.ro a scos la iveala detalii despre ocupatia Dianei Neacsu de inainte sa-l cunoasca pe Stan.

 

Dupa ce CANCAN.ro a publicat in exclusivitate detalii despre trecutul Dianei Neacsu, actuala iubita a cantretului Stefan Stan, au aparut noi informatii si fotografii cu tanara. Pe care vi le prezentam in exclusivitate.

In urma cu cativa ani, Diana era vopsita blond
In urma cu cativa ani, Diana era vopsita blond
Se poza sexy si pe posta pe site-urile de socializare

In urma cu cativa ani, iubita lui Stefan Stan era vopsita blond si se pare ca avea cu totul alte ocupatii decat cele de acum. Conform unor apropiate de-ale tinerei, se pare ca Didi lucra precum animatoare in cluburile din Spania si Anglia. Tinerei ii placea inca de mica sa se afle in centrul atentiei, asa ca mereu a incercat sa iasa in evidenta.

Asa se poza Didi in urma cu cativa ani
Asa se poza Didi in urma cu cativa ani
Asa se explica si fotografiile care ne-au venit pe celebra adresa de pont@cancan.ro, unde Didi apare aproape goala si pe care le posta pe site-urile de socializare. Mai exact, imbracata doar intr-o pereche minuscula de bikini, iar sanii acoperiti partial cu o haina lunga de blana. Aceste fotografii au fost realizate in fata unui perete, nicidecum intr-un studio profesional.

 

Sora Dianei are poze la fel de indecente
Sora Dianei are poze la fel de indecente
Isi indruma sora sa o copieze

Se pare ca in spatele aparatului de fotografiat statea chiar sora ei mai mica. De altfel, exista zvonuri cum ca Diana o sfatuia pe mezina sa ii urmeze exemplul si sa se lase fotografiata doar in lenjerie intima. Lucru care s-a si intamplat. Daca Didi s-a pozat in fata unui perete, pentru sora ei a ales un alt cadru, fix in mijlocul naturii. Asa ca, imbracata doar in chiloti si sutien, tanara a cochetat cu aparatul de fotografiat chiar langa o padure din Dambovita.

 

Didi a lucrat ani buni ca animatoare in cluburile din Spania si Anglia
Didi a lucrat ani buni ca animatoare in cluburile din Spania si Anglia
CITESTE SI:

Trecutul negru al iubitei lui Stefan Stan! Cine este de fapt femeia cu care se baga Vocea Romaniei in fiecare seara in pat!

Primul interviu “la dublu” cu Stefan Stan si iubita pe care o tine sub papuc! Declaratiile lui si reactia ei sunt halucinanante!

 

stefan stan
L-a cunoscut pe Stefan tot pe Facebook

Se pare ca aceasta strategie pe site-urile de socializare a ajutat-o destul de mult. In ciuda faptului ca Stefan Stan a declarat ca a cunsocut-o pe Didi in timp ce "el pleca si ea venea", adevarul este cu totul altul. Se pare ca Neacsu a facut primul pas si l-a abordat pe Facebook, iar de atunci a inceput idila dintre ei.

 

Denisa Macovei

Citeste despre: stefan stan, stefan stan iubita, diana neacsu, didi iubita stefan stan, stefan stan vocea romaniei


Share On Facebook