stire internationala

Dacă te numeri printre persoanele care îşi caută informaţiile sau confirmările pe Google, trebuie să ştii că noul update al motorului de căutare îţi oferă posibilitatea să afli toate sunetele specifice animalelor.
 

Onomatopeele a 19 animale comune pot fi acum ascultate la o simplă căutare. Pentru ca rezultatele să te trimită în pagina dorită, trebuie să tastezi “ce sunet face x”, unde x este animalul pe care vrei să îl auzi. “Sunetele animalelor” sau “zgomotele animalelor” te vor trimite în aceeaşi pagină. Cerbul, curcanul, calul, porcul, balena, vaca, leul sau maimuţa te vor aştepta grohăind, nechezând sau răgând la o calitate audio foarte coerentă.

Părinţii se pot amuza împreună cu copiii lor în timp ce îi învaţă onomatopeele celor mai comune animale
Părinţii se pot amuza împreună cu copiii lor în timp ce îi învaţă onomatopeele celor mai comune animale

Având în vedere că în anumite ţări şi culturi onomatopeele animalelor sună diferit, te poţi folosi de schimbarea limbii căutării pentru a afla toate variantele disponibile. Un purtător de cuvânt al Google a declarat de curând că update-ul a fost făcut încă de la sfârşitul lunii ianuarie, însă foarte multă lume îl ignoră. Cu toate astea, pentru părinţii cu copii mici poate fi destul de util şi amuzant.


Ruxandra Pătru
 

Citeste despre: update google, sunetele animalelor, cum face vacă, cum face leul


Share On Facebook