andreea balan

Barbatul langa care Andreea Balan si-a refacut viata, dupa despartirea de Keo, are un copil cu o alta femeie, caruia trebuie sa ii plateasca pensie alimentara.

Chiar daca marele secret al americanului a fost prezentat drept o surpriza de proportii si pentru Andreea Balan, se pare ca artista stia despre toate aceste lucruri, inca de la inceput. Americanul i-a spus despre fetita lui, careia a mers sa ii cumpere cadouri impreuna cu Andreea, chiar de la prima lor intalnire.

andreea balan

Surse din anturajul blondinei au declarat ca aceasta nu este deloc deranjata de faptul ca Michael are un copil cu fosta lui iubita si chiar a afirmat ca acesta i-a cerut sa aiba si ei un urmas. Deocamdata, artista a decis sa nu se grabeasca in aceasta privinta, insa este foarte entuziasmata de faptul ca barbatul de langa ea vede relatia lor una atat de serioasa.

Andreea Balan

Cei doi s-au cunoscut intr-o vacanta la Barcelona si, spune Andreea, a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au evoluat intr-o relatie serioasa destul de repede, chiar daca blondina a vazut chiar si fotografii cu fetita lui Michael.

CITESTE SI:

Blestemul Andreei Balan de cand a facut primii bani din muzica! Ce sir de coincidente absolut bizare a avut loc in viata ei

I-a dat unda verde sa taie si sa spanzure! Iubitul Andreei Balan a facut instructie cu dansatoarele! Vezi aici ce le-a impus

Americanul a fost in Romania

La inceputul acestei luni, Michael chiar a venit in Romania, pentru a-si petrece vacanta alaturi de Andreea, dar si pentru a vedea tara in care s-a nascut iubita lui. Cei doi au fost intr-un scurt sejur pe litoral, apoi s-au retras in vila cantaretei, din Pipera.

andreea balan

Tanarul a fost impresionat de amenajarile interioare ale casei, toate facute dupa dorinta Andreei, chiar si in jumatatea de vila a lui Keo, si a complimentat-o pentru alegerile facute. La inceputul saptamanii, cei doi indragostiti au plecat in America, mai exact la New York, acolo unde locuieste Michael.

R.O.
 

Citeste despre: andreea balan si iubitul, andreea balan si americanul, iubitul andreei balan, americanul are un copil, copil andreea balan


Share On Facebook