Iulia albu

Iulia Albu a avut o reactie neasteptata cand a vazut tinuta cantaretei Sylvia, la un eveniment. S-a vorbit despre zebre, sconcsi morti si despre o “pleata” asemanata cu un... mop.

Iulia Albu a fost foarte dezamagita de tinuta Sylviei. Fashion designerul nu a putut trece peste faptul ca artista a alaturat in aceeasi tinuta o coafura mult prea “expansiva”, o haina din blana si niste cizme mult prea... comune.

Iulia Albu le da note vedetele de la noi, desfiintandu-le pentru tinutele lor
Iulia Albu le da note vedetele de la noi, desfiintandu-le pentru tinutele lor

“Vorbim cumva despre mopul din cap, despre Sylvia sau despre sconcsul mort in acea vesta, sau raton sau ce o fi! Aceasta coafura rasta nu imi dispace, dar nu in aceasta combinatie si nu cu acele unghii rosii. Nu pot sa cred! Are si un pulover cu dungi! E ca si cum zebra s-a intalnit cu ratonul si i-a explodat pleata! Ce se intampla aici e foarte trist! Iar acele cizme sunt bune de mers la birou cand e mohorat afara. Iar geanata aia, se incalzeste tinand-o la subrat. E buna de pus in cap! E ceva infiorator! Aproape ca nu o recunosc, avea o evolutie spre pozitiv!”, a declarat Iulia Albu.

Aceasta este tinuta care a dezgustat-o pe Iulia Albu
Aceasta este tinuta care a dezgustat-o pe Iulia Albu

In razboi cu Bianca Dragusanu

Dupa ce a criticat-o dur pe Bianca Dragusanu, oferindu-i acelasi trofeu, blondina a sarit la gatul fashion editorului, facand-o maimuta. Si Iulia Albua a reactionat printr-o postare pe Facebook.

iulia albu

“TOTUL despre NIMIC. As vrea sa incep acest post spunand ca ADOR PRIMATELE. Observati va rog faptul ca nu intamplator nu am folosit termenul "maimute". Consider o cruzime fara margini folosirea acestor creaturi in circ. Poate multi nu stiti, insa maimutele capucin de exemplu, sunt folosite ca animale utilitare pentru paraplegici, ca tot ne turnam galeti cu apa in cap ca turbati...”, si-a inceput Iulia “apararea”.

R.O.

Citeste despre: iulia albu, cantareata sylvia, iulia albu critici tinute


Share On Facebook