Iulia Albu

Iulia Albu a avut parte de o experienta extrem de neplacuta la cativa ani de la nunta cu Mihai, fostul sot. CANCAN.ro dezvaluie in exclusivitate o intamplare demult apusa, insa vie in inima protagonistilor.

Si cum sa incepem noi aceasta poveste incat sa o pricepeti cat mai bine? Nu de alta, dar firul povestii este foarte posibil sa va sufle linistea, dar si sa trezeasca in voi o curiozitate ... mama, mama! Pai, sa-i dam drumul, zic! Demult, demult, inainte sa devina expert in moda, Iulia Albu a terminat facultatea de Drept si chiar a profesat o buna perioada de timp meseria de avocat. Si pentru ca este o femeie desteapta, nasul Iuliei si al lui Mihai Albu, dar si al fetitei lor, Mikaela, a chemat-o la birou sau pentru a-l ajuta cu un contract. Binevoitoare, pe atunci Iulia s-a dus la rugamintea nasului intr-un timp record, nu de alta insa acesta avea nevoie disperata de ea.

Iulia Albu

Ajunsa in birou, Iulia si nasul au discutat despre acte si cam tot ce era de vorbit in legatura cu acel contract, insa cand a vrut sa plece, fashion editorul s-a trezit cu mainile nasului pe ... ea. Si nu va ganditi ca a vrut sa-i stranga mana in semn de prietenie, ci a curtat-o intens timp de cateva minute. Desi ii explica foarte clar ca nimic nu se poate intampla intre ei, nasul a insistat, asa, ca un parinte spiritual ce era si este, chiar daca nu-si mai vorbesc in prezent. Bine, el este cam ocupat acum si cam greu de gasit, dar nu asta este motivul pentru care, de cativa ani, cele doua familii, adica fosta Albu si cea a nasului, nu-si mai vorbesc, ci faptul ca nasul nu a fost prea cuminte si i-a cam placut sa-si plimbe mainile si pe alte femei. Drept dovada stau si aventurile sale. Dupa un mariaj de 22 de ani cu nasa din care au rezultat 3 copii, parintele spiritual al Iuliei Albu s-a cacasatorit cu o tanara din Timisoara cu care in prezent are doi copii. Mai are o fata si cu o avocata din Capitala, dar mai nou si cu un model de top din Romania. Asa e la noi, dragostea e mare!

Iulia si Mihai Albu, impreuna cu nasii de la cununie, dar si de la botezul fiicei lor, Mihaela
Iulia si Mihai Albu, impreuna cu nasii de la cununie, dar si de la botezul fiicei lor, Mihaela

Mariaj esuat

Iulia si Mihai Albu au hotarat să divorţeze, la sfarsitul lunii februarie 2013. Cei doi au format un cuplu din 2004 si au impreună o fetita, pe Mikaela, acum in varsta de 6 ani.

Am ales sa nu-i dezvaluim identitatea personajului principal, anume al nasului, intrucat nu l-am putut contacta.

Larisa Ciuta

Citeste despre: iulia albu, mihai albu, nas iulia albu


Share On Facebook