Jesica Zamfir

Jesica Zamfir, fosta câştigătoare MasterChef 2014, câştigă bani grei din afacerea cu firma de catering. După eşecul avut cu vistro-ul din Crângaşi, vedeta a tras lozul cel mare.

Jesica Zamfir a câştigat în 2014 MasterChef, iar atunci, cu banii câştigaţi şi-a deschis o afacere în zona Crângaşi. Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din ora, cum vine vorva, iar vedeta noastră a dat faliment. Fire ambiţioasă, Jesica nu s-a lăsat, iar anul trecut şi-a încercat norocul cu o firmă de catering, care, culmea, căci nu se aştepta, cel puţin nu atât de repede, are succes mare. Firme naţionale fac comenzi, iar mâncare Jesicăi Zamfir este foarte solicitată, semn că n-a câştigat MasterChef-ul degeaba. " Îi merge foarte bine. Face chiar câteva mii de euro lunar. Nu se aştepta să fie aşa de bine, dar a avut noroc. Munceşte mult, de dimineaţa până seara, dar este talentată şi iubeşte ce face.", a dclarat un apropiat pentru CANCAN.ro.

Jesica Zamfir a castigat cel mai tare show culinar din Romania
Jesica Zamfir a castigat cel mai tare show culinar din Romania

Citesşte şi:

Jesica Zamfir, fosta castigatoare Masterchef, de urgenta la spital. Medicii i-au dat un diagnostic crunt

O castigatoare MasterChef sa pregateste intens de nunta, dar si de…!

Jesica Zamfir a reuşit să-i cucerească pe cei trei juraţi de la Masterchef, care i-au oferit sotul de bucatar si au desemnat-o castigatoare in 2014. Ea a castigat marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Tanara i-a învins în finală pe Rareş Calotă, Adriana Obrocaru, Anni – poreclit Raj Kapoor şi Irina Bucşa. Jesica Zamfir a trăit şapte ani în Spania, la Sevilla, unde a pus pe picioare o afacere, la care, ulterior, a renunţat. In prezent, Jesica Zamfir are o firma de catering care ii merge foarte bine.

Larisa Ciută

Citeste despre: jesica zamfir, jesica zamfir firma, firma catering


Share On Facebook