Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a recunoscut ca este indragostitra nebuneste de un barbat despre care spune ca este cel mai frumos din lume. Culmea, bruneta il urmareste pe acest tanar fermecator de cand era cu Nicky Mitea.

Andreea sustine ca l-a gasit pe cel mai chipes barbat de pe planeta si vrea sa faca tot posibilul sa fie cu el. Deocamdata, insa, bruneta nici macar nu il cunoaste pe acest tanar, insa il urmareste zilnic in telenovela in care joaca si in filmulete pe internet.

Andreea Tonciu are pe telefon foarte multe imagini cu actorul turc
Andreea Tonciu are pe telefon foarte multe imagini cu actorul turc

Este vorba despre actorul turc Cagatay Ulusoy, in varsta de 24 de ani, care in 2010 a castigat titlul de “Cel mai bun model al Turciei 2010”.

El este actorul de care Andreea sustine ca s-a indragostit nebuneste
El este actorul de care Andreea sustine ca s-a indragostit nebuneste

“M-am indragostit de un turc dintr-o telenovela! E cel mai frumos barbat pe care l-am vazut in viata mea! Il cheama Chatai dar in telenovela il cheama Emir. Sunt indragostita, nu mai pot! Stiu totul despre el! Adu-mi-l tu aici si ii fac o declaratie de dragoste! Asa barbat frumos, pe cuvantul meu, nu am vazut in viata mea! imi doresc sa il cunosc foarte mult sa il am asa ca amintire!”, a spus Andreea Tonciu, in emisiunea “La Maruta”.

CITESTE SI:

IMAGINI COMPROMITATOARE! Sora mai mica a Andreei Tonciu, fotografiata DEZBRACATA!

Rasturnare de situatie in scandalul dintre Andreea Tonciu si fostul ei "socru": "Sa o ia de nevasta"

Declaratie de dragoste

Andreea i-a facut si o declaratie de dragoste actorului turc, pe care ar vrea sa il cunoasca in acest weekend, cand va merge in tara lui de origine pentru a-si opera nasul.

Andreea Tonciu

“Vreau sa te cunosc! Atunci cand o sa ma operez, sa vii la clinica sa ma vizitezi! Te iubesc! Trebuie sa invat acum turca! Sunt foarte indragostita!”, i-a transmis Andreea lui Cagatay.

L-a inselat pe Nicky?

Andreea a marturisit ca se uita la telenovela in care joaca actorul ei preferat chiar si in perioada in care inca era cu Nicky Mitea.

Andreea Tonciu

“Ma uitam la telenovela si cu Nicky! Care e problema? Dupa ce am ramas singura m-am indragostit cu el!”, a mai spus Andreea.

R.O.

Citeste despre: andreea tonciu, andreea tonciu indragostita, andreea tonciu iubeste, andreea tonciu nicolae mitea


Share On Facebook