Loading the player...

În urmă cu doar o zi, Israela Vodovoz se arăta profund îngrijorată de soarta jumătăţii sale, Liviu, care dispăruse de acasă fără să dea niciun fel de explicaţie.

La fel de îngrijoraţi de soarta lui Liviu, CANCAN.ro l-a găsit pe soţul Israelei, joi seară, în jur de miezul nopţii, când rătăcea printr-un parc din Capitală. Mai exact, imediat după ce-a plecat din studioul unei emisiuni nocturne, consortul Israelei a urcat într-o maşină care ar fi trebuit să îl ducă acasă, la soţia îngrijorată.

Soţul Israelei a “explorat” natura, la miezul nopţii

Soţul Israelei a fost găsit şi surprins când cutreiera printr-un parc din Bucureşti
Soţul Israelei a fost găsit şi surprins când cutreiera printr-un parc din Bucureşti
În schimb, Liviu a cerut să fie lăsat în zona Casei Poporului, de unde a luat-o la pas. O vreme a contemplat clădirile din jurul său, după care s-a dus ţintă în Parcul Izvor. Probabil, în cadrul emisiunii lui Capatos, Liviu a consumat o cantitate însemnată de apă, fiindcă odată ajuns în parc, el s-a ascuns o perioadă într-o toaletă ecologică.

Mai exact, Liviu a rămas acolo în jur de 15 minute, iar când a ieşit a făcut “încălzirea”. A alergat pentru câteva momente pe loc şi şi-a aprins o ţigară, după care a “inspectat” şi câteva alei.

Cât Liviu privea spre cer şi copaci sau îşi reînoda legatura cu natura, strigând după bufniţe, Israela era cel mai probabil cu ochii în telefon şi aştepta disperată ca soţul său să îi dea măcar un semn. Mai mult, Israela Volovoz mărturisea că Liviu ia un tratament pentru o afecţiune de care suferă şi că mai are momente în care este foarte sensibil şi are stări de “încărcare emoţională”.

De asemenea, grijile Israelei se îndreptau şi spre “alergia” pe care Liviu o are la băuturile alcoolice, în special la spirtoase şi spera, înainte de toate, ca Liviu să nu se fi apucat de băut.

Israela Vodovoz, o prosperă femeie de afaceri, este căsătorită cu Liviu, un bărbat mai “fraged” decât ea cu 30 de ani, din 2008. Cum dragostea dintre ei s-a stins mai repede decât ar fi sperat, cei doi au ajuns să se certe la cuţite şi să se ameninţe zilnic, fiind acum în pragul divorţului.

Mădălina Moraru

Citeste despre:israela vodovoz, liviu, parcul izvor, casa poporului


Share On Facebook