L-au invitat la opera in Londra
Fericit. Daniel Buzdugan si-a indeplinit visul de a merge la o opera celebra precum Covent Graden pentru a vedea un spectacol "dumnezeiesc"

Moderatorul de la Radio ZU a fost invitat la Royal Opera Covent Garden din Londra de soprana Angela Gheorghiu si iubitul acesteia, chitaristul de la Directia 5.

Angela Gheorghiu si Marian Ionescu isi traiesc linistiti povestea de iubire, la Londra. Zilele trecute, cei doi indragostiti, care au refuzat o perioada sa recunoasca ca relatia lor nu mai este demult una de amicitie, au hotarat sa se comporte ca un cuplu normal. Sa nu se mai ascunda, ba chiar sa incerce sa isi faca prieteni comuni alaturi de care sa iasa atunci cand primesc vizitele acestora in capitala Regatului Unit. Asa s-a intamplat si saptamana trecuta, cand Daniel Buzdugan, moderatorul de la Radio ZU si, totodata, actorul de la "In puii mei!", a fost invitat de Marian Ionescu la Londra, unde a avut onoarea sa o urmareasca live pe Angela Gheorghiu in "Traviata" de Verdi. "Cand m-a invitat Marian sa merg la Londra, la Royal Opera Covent Garden, am zis ca glumeste. Era una dintre dorintele mele arzatoare, la care visam de la 20 de ani, de cand faceam figuratie la Opera din Iasi. Am stat in loja regala la Covent Garden si am urmarit spectacolul "Traviata", cu soprana Anghela Gheorghiu. A fost dumnezeiesc! O reprezentatie care se joaca cu casa inchisa de peste sase luni, la care nu as fi ajuns fara ajutorul lui Marian Ionescu", ne-a declarat Buzdu, recunoscand ca pentru acest eveniment, care s-a finalizat cu o masa la restaurant, si-a cumparat camasa scrobita si papion. Se sustin reciproc In primavara acestui an, Angela Gheorghiu a fost prezenta la concertul sustinut de Marian Ionescu si trupa sa, Directia 5, care a avut loc la Sala Palatului. Soprana, care nu s-a ferit sa il aplaude cu inversunare pe chitarist, a impartit loja pe care a ocupat-o cu Lori, una din fostele iubite ale chitaristului de la Directia 5.