Delia, Speak

Inca de la lansare, imnul statiunii Mamaia a facut furori, publicul primind foarte bine melodia cantata de Delia si Speak. Acum, insa, fanii piesei vor avea o mare surpriza. Un cunoscut cantaret de la noi “i-a luat locul” blondei.

Vara aceasta, statiunea Mamaia a avut cel mai reusit imn de pana acum. “A lu’ Mamaia”, piesa Deliei si a lui Speak a facut ravagii pe litoral, fiind fredonata de toti cei care merg la mare. De asemenea, pana si aceia care au ramas acasa, viseaza cu ochii deschisi la soare si plaja, tot pe ritmurile celor doi artisti.

Delia si Speak s-au bucurat de mare succes cu imnul statiunii Mamaia
Delia si Speak s-au bucurat de mare succes cu imnul statiunii Mamaia

Dupa acest succes, Speak s-a gandit ca ar fi momentul sa le pregateasca fanilor un alt “cadou”. Intr-un spectacol, acesta a surprins pe toata lumea atunci cand a cantat piesa “A lu’ Mamaia” alaturi de Alex Velea. Si, daca ar fi sa ne luam dupa valurile de aplauze pe care le primeste, putem spune ca ideea lui a fost una destul de reusita.

Cei doi s-au distrat pe cinste atunci cand au inregistrat piesa
Cei doi s-au distrat pe cinste atunci cand au inregistrat piesa

CITESTE SI

N-o sa-ti vina sa crezi! Anuntul de ultima ora facut de Speak: "Am o relatie foarte serioasa si..."

“A cui e tigara? A lu’ mamaia!” Uite imaginea controversata cu Delia, pe care putini artisti ar avea curajul sa o publice

Delia Matache, marturisiri din viata de cuplu! Cum a schimbat-o casnicia si care este secretul mariajului ei

 Speak a cantat "A lu' Mamaia" alaturi de Alex Velea

Publicul a cantat la unison cu cei doi artisti, dar si cu Delia, a carei voce rasuna puternic din difuzoare. Si, ce poate fi mai frumos pentru un cantaret decat sa vezi in fata ta o mare de oameni care canta odata cu tine. Asa ca, Delia si Speak au dat lovitura vara aceasta.

Speak canta acum
Speak canta acum "A lu' Mamaia" in spectacole alaturi de Alex Velea

Bat clopotele de nunta pentru Speak?

Speak i-a oferit Adelinei primul inel, iar in curand va urma unul de logodna. Relatia lor merge foarte bine, iar amandoi sunt foarte fericiti impreuna. “Am spus intr-un cotext ca o relatie serioasa se concretizeaza intr-o casatorie. Cum am o relatie foarte serioasa, probabil se va concretiza intr-o nunta", a declarat artistul.

A.D.

 

Citeste despre: delia, speak, delia speak imn mamaia, delia speak a lu mamaia, imn mamaia, speak velea imn mamaia


Share On Facebook