Gigi Becali

Gigi Becali a surprins pe toata lumea, cand a aparut la petrecerea din Poiana Brasov complet schimbat. Desi era imbracat cu haine scumpe, latifundiarul a spus ca nu il intereseaza nimic in afara de Dumnezeu si familie.
 

Gigi Becali, cel care facea mereu show la petrecerile fastuoase din trecut, pare ca nu mai exista. "Vreau sa biruiesc pacatul si sa sporesc in dragoste si smerenie. Asta este dorinta mea", marturiseste Gigi Becali.

 

Se pare ca afaceristul nu mai este interesat decat de familie si de Dumnezeu.

Gigi Becali

"Stăteam la masa si la un moment dat am plecat si m-am dus la biserica, la liturghie, aici. Si am plans de bucurie ca m-a atras Dumnezeu spre biserica.", a spus Becali.

Becali a vorbit si despre planurile de viitor si a marturisit ca nu mai are nicio dorinta legata de Steaua: "Anul 2015 a fost, sa zicem, un an bun, cu bucurii, cu eliberare din temnita... Cei ce au prea mult sa dea ce ramane la saraci. Asta e pentru mine in 2016 si de-acum incolo cate zile voi mai avea. Pe plan sportiv sunt dorinte desarte."

Gigi Becali
"Ingerii cu care am ascultat muzica ingereasca si cu care m-am vazut in seara asta acolo in biserica se vor bucura si vor veni sa ma salveze", a mai spus latifundiarul, care avea in mana matanii si un pahar cu vin.

Citeste si:

Gigi Becali este de nerecunoscut: "Nu mai dau bani, gata!"

Gigi Becali a ales un baiat de bani gata pentru fiica lui cea mare. Isi marita fata virgina! Viitorul ginere este tot machedon

 

I-a cantat Lidia Buble
 

Gigi Becali a petrecut de Revelion alaturi de familie si prieteni la un hotel luxos din Poiana Brasov. Printre cei care au cantat la petrecere s-a numarat si Lidia Buble.
In 2013, in acelasi hotel, Gigi Becali dansa pe o melodie machedoneasca cantata de artista lui preferata, Diana Bisinicu.

 

Loredana Toma

 

 

Citeste despre: gigi becali, revelion, schimabat, poiana


Share On Facebook