Loading the player...

Laura Cosoi este o femeie frumoasa, lucru recunoscut de foarte multa lume, insa se pare nu si de ea. Modesta din fire, vedeta TV a ramas fara cuvinte in momentul in care a fost anuntata ca a primit titlul de "cea mai frumoasa femeie din Romania."

Proaspat intoarsa dintr-o vacanta, Laura Cosoi s-a trezit ca este pe primul loc in topul celor mai frumoase femei din Romania.

Laura Cosoi
"Tocmai m-am intors dintr-o vacanta. Este secret. Am fost in Italia, dar a fost un traseu mai lung. O sa vorbesc despre asta pe blogul meu", a spus Laura Cosoi.
laura cosoi

Vedeta Tv nu se astepta sa primeasca un asemenea trofeu deoarece considera ca sunt foarte multe femeie frumoase la noi in tara, insa o bucura si o emotioneaza foarte mult ca oamenii s-au gandit sa o voteze in revista FHM

Laura Cosoi a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din Romania
Laura Cosoi a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din Romania
"Este emotionant iti dai seama. Sunt putin asa...Sunt foarte impresionata. Neasteptat pentru mine premiul asta. Am aflat foarte tarziu ca particip, deja incepuse de ceva vreme. Am fost prinsa in ultima perioada si nu am avut timp sa ma concentrez asupra acestui top, dar prezenta mea aici se pare ca a meritat", a mai spus Laura pentru CANCAN.ro
Laura Cosoi
banner

Denisa Macovei

Citeste despre: laura cosoi, top, vacanta, cosmin curticapean


Share On Facebook