Leo

In plin scandal intre Daniela Crudu si Mihai Costea, Leo de la Strehaia arunca Bomba. Printul tiganilor marturiseste ca bruneta l-a inselat pe Nila, de mai multe ori.

Leo de la Strehaia o face praf pe Daniela Crudu. Acesta a declarat ca bruneta nu este deloc o sfanta si ca nu este interesata decat de bani. Mai mult, acesta a dat amanunte din perioana in care a avut o relatie cu Daniela.

Leo

"Daniela Crudu l-a inselat pe Nila cand era cu el. Stiu sigur. Pe barbat il chema Nicolae. Stiu asta de la o amica. Nu a fost singura, a fost cu inca o femeie. A fost la pachet. Se ducea pe cateva sume de mii de euro. Daniela este o falsa. Atunci cand eram cu ea, s-a vazut cu bani si gata. M-a lasat, cand s-a vazut cu banii in brate si-a inchis telefoanele si nu am mai dat de ea. Mi-a cerut bani de multe ori, atunci cand eram cu Daniela. Toata lumea imi spunea ca Daniela merge pe bani. Eu cred ca Nila a aflat ca este inselat. Intre ei nu s-a terminat relatie acum, ci de multa vreme. Eu ii transmit Danielei sa imi dea banii mei, pe care i-am imprumutat. Nu vreau dobanda", a declarat Leo la Kanal D.

Citeste si

Daniela Crudu habar nu avea ce face "Mihai Costea" pe Facebook! Denuntul a fost facut de o satena care a publicat deja mesajele!

Imaginile durerii totale! Daniela Crudu nu se poate opri din plans, dupa ce a aflat ca Nila o insela cu o prietena

Daniela Crudu exclude orice varianta de impacare

Daniela Crudu sustine ca nu il poate ierta pe Costea si ca i-a indurat prea multe pentru a trece peste aceste escapade.“N-o sa ne mai impacam niciodata! N-o sa-l iert niciodata pentru treaba asta! Acum o sa-mi vad de viata mea, de cariera mea si sigur imi va fi mult mai bine de 1000 de ori! Nu voi mai accepta niciodata sa ma schimbe cineva!”, a declarat Daniela Crudu pentru un post TV.

L.L

Citeste despre: leo de la srehaia, leo de la strehaia si daniela crudu


Share On Facebook