Lidia Buble

Dupa cum canta si in cel mai recent single al ei, Lidia Buble are o relatie foarte stransa cu fetele din echipa de scena, cu care isi petrece mai tot timpul. In weekend-ul acesta, cantareata le-a luat la Azuga, unde a sustinut un concert la o cabana.

Lidia s-a laudat si pe reteaua de socializare cu un inel. La poza postat a lasat un comentariu siropos:
Lidia s-a laudat si pe reteaua de socializare cu un inel. La poza postat a lasat un comentariu siropos: "Hey, iubitule, te iubesc"
Lidia Buble a petrecut un weekend la munte cu fetele, iar pe Razvan Simion, iubitul ei, l-a lasat acasa. Artista si-a luat si o zi de relaxare, povestind: “A fost primul concert la munte pe anul asta si nu numai publicul a fost cu plus, ci si gradele de afara. Ma bucur ca am venit cu fetele, am mai ramas o zi sa respiram aerul curat. Poate data viitoare imi fac curaj sa ma urc si pe partie, sa schiez, ca de patinat, patinez din copilarie”. In fiecare sambata, statiunea Azuga prinde viata prin petrecerile organizate, unde vin, weekend de weekend, tot mai multe vedete, printre care si Alina Eremia, Diana Munteanu, Puya, Vizi Imre si Carla’s Dreams sunt o parte dintre ele.
lidia buble

Larisa Ciuta

 

Citeste despre: lidia buble, lidia razvan, lidia munte, lidia buble concert


Share On Facebook