Share On Facebook
  


Invata limbajul trupului- cand stii ca iubitul tau minte dupa gesturile pe care le face

Limbajul trupului nu este accesibil tuturor dar merita efortul sa inveti sa il descifrezi. Astel poti decoda intentiile secrete ale iubitului tau. Astfel, dupa miscarile pe care le face poti sa iti dai seama ce urmeaza sa faca sau daca iti ascunde ceva. Uite la cre trebuie sa fii atenta.

Pumnii stransi prevestec o cearta Barbatii strang pumnii instinctiv, atunci cand sunt nervosi. Specialistii sustin ca este in natura barbatului ca atunci cand se enerveaza sa se pregateasca de lupta, insa, datorita evolutiei omului, ei isi pot infrana acum agresivitatea, dar nu pot masca anumite gesturi venite din subconstient.

"Mana moarta"- despartirea este inevitabila Abia ii simti strangerea manii lui? Acest gest denota, de multe ori, jena sau teama, dar de cele mai multe ori, gestul reprezinta inceputului unei despartiri. "Mana moarta"este un simbol al detasarii emotionale si semn ca vrea a te paraseasca.

Cand iti evita privirea te minte in fataCand vrei sa vezi daca te mine uita-te in sus. Daca isi ridica ochii de la tine spre partea stanga asta inseamna, in limbajul tradus al trupului ca vrea sa-si aminteasca ce varianta sa sustina in fata ta

Atunci cand ridica privirea spre partea dreapta este clar ca el se chinuie sa inventeze o minciuna, spun specialistii in limbajul trupului.

Daca isi atinge des urechea este nervos Este un tic nervos pe care il au majoritatea persoanelor. In situatii de stres, creierul incearca sa scape de presiune prin mici gesturi care sa elimine energia. Instinctiv, atunci cand scandalul musteste in interior, el se va scarpina la ureche, va apasa pe lob sau isi va freca nasul.

Isi acopera gura ca sa nu faca o gafaCercetatorii au ajuns la o concluzie uluitoare: daca iti presezi buzele cu palmele, simti o usoara ameliorare a starii de stres. Mai mult, acesta este si un semn ca se abtine cu greu sa nu spuna ceva gresit sau sa faca o gafa.