Nicoleta nuca

Nicoleta Nuca nu mai este singura. Interpreta si-a gasit in sfarsit fericirea in bratele tanarului Dariu Stanese. Cei doi au plecat impreuna in vacanta si pare ca relatia lor merge perfect.

Darius Stanese, supranumit şi Regele Sprancenelor, este extrem de cunoscut in lumea beauty, mai ales ca multe dintre vedetele noastre apeleaza la serviciile lui.

Nicoleta nuca

Nicoleta Nuca si Darius Stanese traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar in ultima perioada, au putut fi vazuti impreuna la diverse evenimente mondene.

Nicoleta nuca

Zilele acestea, cei doi se afla in vacanta in Bali, unde petrec momente de neuitat. Dovada sta in imaginile pe care cei doi le-au facut publice pe conturile de socializare

Nicoleta nuca

Citeste si

A vrut, dar nu s-a putut! Adevarul despre relatia dintre Liviu Varciu si Nicoleta Nuca

Nicoleta Nuca rupe tacerea despre relatia cu Liviu Varciu: "Barbatul care trebuie sa stea langa mine trebuie sa fie..."

Nicoleta nuca

 

A vorbit despre relatia cu Liviu Varciu

S-a speculat mult in ultimpul timp pe seama relatiei dintre Nicoleta si Liviu Varciu, iar artista a decis sa vorbeasca. "Nu a existat o relatie intre mine si Liviu. Suntem prieteni, colegi de breasla si atat. Se stie ca Liviu este un barbat care adora sa cucereasca si nu se da niciodata inapoi atunci cand vine vorba de femei. Cred ca la un moment dat mi-a facut curte, pentru ca totusi el este barbat, iar eu femeie”, a spus Nicoleta Nuca. 

Cantareata a tinut sa precizeze ca fostul sot al Adelinei Pestritu este un barbat atragator.

Livia Lixandru

Citeste despre: nicoleta nuca# # nicoleta nuca iubit vacanta# # nicoleta nuca darius stanese


Share On Facebook