Lora

Cântăreaţa Lora Petrescu şi actorul Ionuţ Ghenu au o relaţie de opt luni, iar de când sunt un cuplu, fericirea li se citeşte pe chip. Cei doi au fost în prima vacanţă împreună, iar distracţia a fost la cote maxime.

Lora şi Ghenu au petrecut aproape două săptămâni de relaxare în Italia la schi, unde au avut parte şi de servicii de spa, relaxare şi multe masaje. Cei doi au fost împreună cu alţi prieteni, alături de care s-au distrat la cote maxime. Lora a schiat pentru a doua oară în viaţa ei, motiv pentru care nu s-a aventurat pe pârtii periculoase. CANCAN.ro a aflat că Ghenu a protejat-o în tot acest timp pe Lora şi a aut excesiv de multă grijă de ea. Amicii celor doi au rămas foarte surprinşi chimia care există între cei doi. "Sunt chiar o pereche potrivită. Au o relaţie specială. Toate vorbele despre ei i-a făcut şi mai puternici, au trecut peste tot, iar acum se bucură de roade. Lora este o cântăreaţă talentată. Iubeşte muzica, este tot ce mai de preţ. Ghenu o sprijină şi chiar îi este alături. Muncesc cot la cot.", a declarat o sursă apropiată, pentru CANCAN.ro

Lora şi-a găsit fericirea alături de managerul ei, Ionuţ Ghenu
Lora şi-a găsit fericirea alături de managerul ei, Ionuţ Ghenu

Citeşte şi:

Lora si Ghenu se iubesc fara perdea si nu se mai ...impotrivesc. Au dat relatia pe fata! Vor sa se mute impreuna!

CANCAN.RO a aflat totul despre nunta lor! LORA si Ghenu se casatoresc: "Vor sa faca si un copil"

Lora şi Genu au avut parte de multe zile de relaxare, iar de Sfântul Valentin au sărbătorit romantic într-un restaurant luxos din Veneţia, unde şi-au declarat dragostea. Lora este o cântăreaţă de muzică pop-dance, fotomodel, fostă jurată în cadrul concursului Next Star şi vedetă de televiziune din România. Înainte de a-şi începe cariera solo, a făcut parte din formaţia Wassabi. S-a născut în Vaslui şi a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galaţi.

Lora şi Ghenu trăiesc o poveste de dragoste de opt luni. Împreună au fost în prima lor vacanţă ca şi cuplu
Lora şi Ghenu trăiesc o poveste de dragoste de opt luni. Împreună au fost în prima lor vacanţă ca şi cuplu

Larisa Ciută

 

Citeste despre: lora si ghenu vacanta, lora, ghenu, lora petrescu


Share On Facebook