Lora

Artista alaturi de managerul ei traieste o frumoasa poveste de iubire. De cand si-au recunoscut relatia cantareata se pare ca isi doreste sa le arate prietenilor virtuali cum isi petrec ei timpul liber.

Recent, Lora a fost invitata intr-o emisiune de televiziune unde a vorbit despre relatia dintre ea si Ionut Ghenu. Interpreta a marturisit ca traieste, de opt luni, o frumoasa poveste de iubire. Pentru a fi impreuna, cei doi au trebuit sa se desparta de partenerii lor de viata. Ionut de Doinita Oancea si Lora sa divorteze de sotul ei. Recent, interpreta le-a aratat fanilor cum isi petrece timpul liber alaturi de iubitul ei. Reactiile fanilor au aparut imediat, artista a fost apreciata pentru relatia pe care o are, dar si criticata: "Nu cred ca e cazul sa judecati unii dintre voi relatia lor! Daca nu va place, nu va uitati pe pagina ei! Eu o apreciez ca artista, iar viata privata nu este treaba mea şi nici a voastra! Fiti oameni cu judecata dreapta! Cu ce va incalzeste relatia de cuplu a altora?", "Unul dintre cei mai buni artisti pe care ii are tara asta si care iti transmite acel ceva de la prima nota rostita! Si ma bucur ca e a noastra! Te pup Lora!"

Lora in pat cu Ionut
Lora in pat cu Ionut

 

Asteapta un copil

Lora are planuri mari pentru anul 2016. Pe langa succesul profesional de care se bucura, Lora isi doreste si o familie. A vorbit pentru prima data despre momentul in care va deveni mama: "Imi doresc un copil. Toata lumea imi prezice ca va fi baiat primul meu copil. O sa-l cheme Mihai-Alexandru. Mihai pentru ca intotdeauna am simtit ca am o legatura speciala cu numele acesta. Mama este Mihaela. Am avut un fratior care a murit. Un fratior mai mare care a murit. Eu ar fi trebuit sa fiu mijlocia. Si numele lui era Mihai. Si intotdeauna am crezut ca sunt sub tutela arhanghelului Mihail. M-am simtit protejata de oricine avea numele Mihai."


Oana Pascaru
 

Citeste despre: lora si ionut ghenu, lora si doinita oancea, lora in par manager impresar


Share On Facebook