Loredana adora tinutele sexy pentru scena! A stralucit intr-o rochie Dana Budeanu haute-couture

Loredana, posesoarea celei mai spectaculoase garderobe din showbiz-ul romanesc, s-a indragostit de creatiile Danei Budeanu. Dupa ce, saptamana trecuta, a imbracat la o emisiune rochia Spine din dantela, solista si-a achizitionat si o tinuta spectaculoasa, haute-couture, confectionata din zeci de metri de tul de matase si cristale.

Loredana se reinventeaza la fiecare aparitie publica si merita, pe buna dreptate, titulatura de "fashion-icon", dovedind un real simt artistic si estetic in momentul in care-si alege tinutele. La fel de bine imbracata atat pe scena, cat si in particular, solista adora rochiile, iar garderoba ei s-a imbunatatit, recent, cu doua modele superbe marca Dana Budeanu.

Daca, la emisiunea lui Maruta, a preferat rochia din dantela aurie Spine, pentru un concert sustinut la Cluj Loredana a ales una dintre cele mai spectaculoase tinute haute-couture din linia ce poarta numele Dana Budeanu.

Confectionata din zeci de metri de tul de matase, "impodobita" manual cu sute de cristale, cu spatele gol si asimetrica, aceasta rochie extrem de sexy i-a evidentiat perfect Loredanei formele apetisante, fanii sorbind-o din priviri, in timpul spectacolului.

Creatiile din colectia Danei Budeanu pot fi vazute pe site-ul www.danabudeanu.ro

Laura Cosoi si Adela Popescu au incins imaginatia trecatorilor. Atingeri fierbinti pe strada