Loredana chivu

Dupa o luna de pauza, emisiunile nocturne au revenit in forta. Loredana Chivu a spus si ea “adio” concediului si s-a intors la munca, spre bucuria telespectatorilor. Miercuri seara, “asistenta pacatoasa” a oferit tuturor un show erotic de zile mari.

Loredanei Chivu i-a priit concediul cu siguranta. Oricine se uita la ea, poate spune cu usurinta acest lucru, vedeta fiind parca mai sexy decat inainte. Si, pentru ca publicul care i-a dus dorul sa aiba parte de o bucurie, blonda a oferit tuturor un show de zile mari, inca din primele editii ale emisiunii unde este asistenta.

Loredana a ales pentru emisiunea de miercuri o tinuta super sexy
Loredana a ales pentru emisiunea de miercuri o tinuta super sexy

Miercuri seara, aceasta a dansat de mama focului, fara sa mai tina cont de faptul ca era imbracata destul de sumar. Asa se face ca in timpul miscarilor ei, pantalonii super scurti i-au intrat intre picioare, iar barbatii din fata televizorului au avut parte de o priveliste incredibila. Si, daca din spate lucrurile erau fierbinti de tot, din fata situatia era si mai si.

"Asistenta pacatoasa" a facut un adevarat show erotic la TV

CITESTE SI

Imagini HORROR cu fundul Loredanei Chivu! De ce a ajuns de fapt blonda sa faca atat de multa celulita si ce baga zilnic in gura

Loredana Chivu, cu sanii pe afara la o nunta! Toti invitatii au aratat-o cu degetul!

Imbracata intr-un top alb din dantela, Loredana si-a aratat sanii in toata splendoarea lor, iar la un moment dat a reusit chiar sa isi expuna sfarcurile, telespectatorii avand senzatia ca nu vad bine pentru o secunda.

Loredana a reusit sa le arate tot celor din fata televizoarelor
Loredana a reusit sa le arate tot celor din fata televizoarelor

1000 de euro pentru un show erotic

Pe langa salariul pe care il are ca asistenta TV, Loredana Chivu isi mai umple buzunarele cu cateva mii de euro pe luna si din show-urile erotice pe care le ofera in cluburile din Spania si Italia. Pentru o prestatie incitanta, sexoasa blondina incaseaza un onorariu cuprins intre 500 si 1.000 de euro.

A.D.
 

Citeste despre: loredana chivu, loredana chivu asistenta pacatoasa, loredana chivu emisiune, loredana chivu dans, loredana chivu sexy


Share On Facebook