Loredana Chivu

Fosta asistenta pacatoasa trece prin clipe de cosmar, in aceasta perioada, pentru ca a fost agresata fizic de un barbat necunoscut. Totul s-a petrecut in scara blocului, in timp ce se intorcea de la o petrecere.
 

Loredana Chivu a fost lovita la ochi de un individ pe care nici ea nu l-a vazut prea bine, pentru ca socul a fost mult prea mare. Agresorul se pare ca ar fi incercat sa o lase si fara bunurile pe care le avea.

Loredana Chivu

"Am fost agresata in scara blocului. Ma intorceam aseara de la o petrecere, de la ziua de nastere a unui prieten. Se facuse 2-3 noaptea si nu am mai anuntat pe nimeni ca ajung acasa. Am parcat masina, era liniste ca de obicei, dar cand am intrat in scara blocului a aparut un barbat in spatele meu si in cateva fractiuni de secunda m-a tras puternic de par de la spate, mi-a tras geanta si mi-a dat un pumn in ochi.

M-am speriat extrem de tare. A vrut sa imi fure telefonul, geanta, ce aveam noi. Era un barbat la 30-40 de ani. Eu am inceput sa tip, dar nu am fost auzita de nimeni. M-am gandit la lucruri mult mai grave, ca are cutit, ca ma violeaza. S-a speriat de tipete si a fugit, dar a reusit sa imi ia geanta. Aveam in ea 500 de euro, acte, parfumul, tot. Eu stau undeva in zona Brancoveanu", a declarat Loredana Chivu intr-o emisiune de teleziune.

Loredana Chivu

In alta ordine de idei, au aparut zvonuri cum ca blonda ar fi insarcinata, insa, pana acum, nu exista o confirmare oficiala.


Oana Pascaru

 

Citeste despre: loredana chivu batuta, loredana chivu agresata, loredana chivu jefuita, loredana chivu si leo de la strehaia


Share On Facebook