Loredana Chivu

Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy asistente tv de la noi, iar ea stie acest lucru. Drept urmare, blonda nu ezita sa le faca pe plac fanilor ei.

De curand, Loredana Chivu s-a lasat fotografiata de un tanar, fara sa ii pese ca e aproape goala. Un fan infocat a surprins-o pe vedeta in timp ce se schimba de haine si a imortalizat momentul.

Loredana Chivu

Cosmin de la Timisoara, fanul Loredanei
Cosmin de la Timisoara, fanul Loredanei

Barbatul a facut imaginea publica pe contul de socializare, alaturi de care a scris si un mesaj, pentru celebra Loredana Chivu. "Frumoasa mea Lore, te pup si mi-e tare dor de tine", a scris pe Facebook cel care i-a si facut fotografia acesteia, Cosmin de la Timisoara.

Citeste si

Imagini HORROR cu fundul Loredanei Chivu! De ce a ajuns de fapt blonda sa faca atat de multa celulita si ce baga zilnic in gura

Loredana Chivu, disputata de interlopi intr-un restaurant de manele! Detaliile unei povesti ce ar fi putut avea sfarsit tragic

Danseaza in cluburi

Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu au fost alese drept asistentele lui Dan Capatos dupa ce au reusit sa castige un concurs de likeuri care a avut loc pe Facebook. Cele doua bombe sexy castiga aproximativ 3500 de lei pe luna, insa isi completeaza veniturile pe la diferite petreceri din cluburile unde sunt invitate sa danseze.

L.L

Citeste despre:loredana chivu, loredana, chivu, sexy, loredana, chivu, goala


Share On Facebook