mihaela radulescu

Mereu puternica si cu zambetul pe buze, Mihaela Radulescu trece acum prin momente de cosmar, dupa ce destinul i-a dat o lovitura crunta. Tatal ei s-a stins din viata, iar fosta prezentatoare TV se pregateste deja de inmormantare.

Intotdeauna discreta atunci cand vine vorba despre parintii ei, putine lucruri a lasat Mihaela Radulescu sa se afle de-a lungul timpului despre cei care i-au dat viata. Printre ele, o poveste emotionanta spusa chiar de ea, in urma cu ceva timp. Aceasta a marturisit anul trecut ca tatal ei a crescut-o intr-un mod foarte strict, dorind sa ii impuna niste reguli si rigurozitati cu care el a fost obisnuit, la randul lui.

Mihaela Radulescu sufera foarte tare dupa pierderea tatalui ei
Mihaela Radulescu sufera foarte tare dupa pierderea tatalui ei

"Fiind un tip foarte sportiv, dorea sa ne creasca si pe noi in acelasi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. In plina iarna, pe gerurile cele mai crancene, tata ne scotea, pe mine si pe frate-miu, sa alergam in picioarele goale prin zapada. Moment in care toate bunicile si strabunicile lesinau. Tot tata ne-a invatat sa inotam, aruncandu-ne in piscina legati cu cordoanele de la niste halate de baie. Daca nu dadeam din maini si din picioare ne lasa sa ne ducem la fund", povesteste Mihaela intr-un interviu acordat revistei AS.

 

La casa vedetei a fost arborat deja doliul
La casa vedetei a fost arborat deja doliul

CITESTE SI

Schimbare TOTALA de look! Mihaela Radulescu s-a tuns si s-a vopsit asa cum nu ai mai vazut-o pana acum: "Doar barbatul e acelasi"

Mihaela Radulescu nu mai are nicio jena! Marturii intime fara precedent! "Ieri am purtat aceeasi pereche de..."

 

Vedeta este foarte atasata de mama ei, singura care ii mai ramane de acum
Vedeta este foarte atasata de mama ei, singura care ii mai ramane de acum

Cu toate acestea, fosta prezentatoare TV a inteles ca parintele ei nu ii voia raul si a apreciat toate lucrurile pe care a incercat sa o invete. L-a iubit nespus si l-a considerat intotdeauna un model, asa ca pierderea lui a lovit-o puternic.

Mihaela Radulescu trece prin momente foarte grele de cand cel care i-a dat viata a plecat dintre noi, insa incearca sa fie puternica si sa se ocupe de toate cele crestinesti pentru ultimul sau drum. La casa vedetei s-a arborat deja doliul, iar linistea domneste peste tot, semn ca nimeni nu poate da glas durerii din suflet. Acum, Mihaela se afla la priveghi, trupul neinsufletit al tatalui ei fiind depus la biserica cimitirului la care va fi inmormantat.

Mihaela s-a bucurat de zece zile de concediu de vis
Mihaela s-a bucurat de zece zile de concediu de vis

Abia s-a intors din vacanta

Timp de mai bine de zece zile, Mihaela Radulescu s-a aflat in vacanta. Vedeta a plecat cu rulota prin Spania si sudul Frantei, iar calatoria s-a dovedit a fi o adevarata reusita, daca judecam dupa fotografiile pe care fosta prezentatoare TV le-a facut, dar si dupa povestile spuse dupa fiecare zi de concediu.

A.D.

A.S.
 

Citeste despre: mihaela radulescu, mihaela radulescu tata, mihaela radulescu tata mort, mihaela radulescu doliu, mihaela radulescu inmormantare


Share On Facebook