cioaca

Se afla de mai bine de un an in arest preventiv si spera sa scape, insa nu a fost asa. Cristian Cioaca a aflat ca ramane inchis in Penitenciarul Colibasi din judetul Arges, in urma deciziei luata de Curtea de Apel Pitesti.

Cele doua judecatoare ale Curtii de Apel Pitesti nu au luat o decizie unanima in ceea ce priveste cererea lui Cristian Cioaca si astfel acesta ramane in arest.

Cioaca este acuzat ca a ucis-o pe Elodia, avocata disparuta in 2007
Cioaca este acuzat ca a ucis-o pe Elodia, avocata disparuta in 2007

Ex-politistul si avocatii sai doreau ca acesta sa fie judecat in stare de libertate pentru uciderea fostei lui sotii, Elodia Ghinescu. Din pacate pentru Cioaca, judecatoarele nu au putut cadea de acord.

Cioaca se afla inchis in Penitenciarul Colibasi
Cioaca se afla inchis in Penitenciarul Colibasi

Cum scorul a fost 1-1 - un vot in favoarea judecarii in stare de libertate, alt vot pentru judecarea in arest preventiv -, Cristian Cioaca ramane astfel la Penitenciarul Colibasi.
________________________________________

CITITI SI:

Document BOMBA in cazul Elodia! "M-am taiat... Sangele nu imi curgea foarte tare!"

Dosarul Elodia sare in aer! Cioaca, la un pas de LIBERTATE. Vezi care sunt cele 5 conditii ale legistilor

Vantu, Cioaca, Becali si Dan Diaconescu au fost “cazati” dupa gratii. Vezi cum au ajuns in arest!
________________________________________

Ce-i drept, fostul politist mai are o sansa. O decizie finala va fi luata de un complet de divergenta, format din trei judecatori, ceea ce inseamna ca hotararea nu mai trebuie sa fie unanima si Cioaca isi poate castiga libertatea si cu scorul de 2-1.

Risca 22 de ani de inchisoare

Pe 2 iulie 2013, Cristian Cioaca a fost condamnat de Tribunalul Arges la 21 de ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor calificat si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte. Astfel, fostul politist ar putea executa 22 de ani in spatele gratiilor, din care se scade perioada petrecuta in arest preventiv.

J.D

Citeste despre: cristian cioaca, elodia ghinescu, cioaca elodia, cazul elodia, cioaca inchisoare, cioaca decizie


Share On Facebook