connect-r

Connect-R si Misha se vor casatori religios duminica, iar pregatirile sunt in toi. Viitoarea mireasa a primit insa o lovitura la care nu se astepta. Cea mai buna prietena a ei nu va putea ajunge la nunta.

Misha si DJ Harra se cunosc de foarte mult timp si se inteleg foarte bine. Aceasta a primit invitatia la nunta si niciodata nu s-a gandit ca exista sansa sa nu ajunga. Din pacate, acest scenariu este foarte probabil sa se intample.

connect-r
DJ Harra a trebuit sa plece astazi la Londra, acolo unde are de sustinut un concert. Pentru ca nu a reusit sa amane evenimentul, iar la mijloc e vorba de foarte multi bani, bruneta nu va mai ajunge la nunta prietenei ei.
connect-r

Connect-R si Misha vor avea in total aproape 300 de invitati, iar meniul va fi surpriza. Cantertul habar nu are cum arata rochia de mireasa a sotiei sale si a promis sa pastreze aceasta traditie. Nu este insa de acord cu furatul miresei: “Ce inseamna asta, sa plece mireasa de la propria petrecere? Mi se pare ciudat”, a declarat Connect-R


CITESTE SI 

Connect-R anunta: NIMENI nu o va fura pe Misha! Ce traditie vor respecta la nunta: "Nu i-am vazut..."

Cum a raspuns viitoarea mireasa a lui Connect-R cand a fost intrebata de sotul infidel! Reactia ei cu 48 de ore inainte de nunta!

Va avea 50 de bodyguarzi

Atunci cand vine vorba despre evenimentele ce tin de viata lui privata, Connect-R ar da orice pentru a le tine cat mai departe de ochii curiosilor. Din dorinta de a-si proteja sotia si fiica, artistul a ajuns, insa, sa faca o adevarata obsesie pentru masurile de siguranta. Asa se face ca nu mai poate organiza niciun eveniment fara paza si protectie.

connect-r

De data aceasta a depasit, insa, orice limita. Special pentru ziua nuntii, cantaretul a angajat 50 de bodyguarzi, care se vor asigura ca nimeni nu va intra in biserica sau in local fara acordul lui. O astfel de atitudine este greu de inteles pentru majoritatea oamenilor, care isi fac nuntile fara atata tam-tam. In plus, nici macar alte vedete de la noi nu au apelat la asemenea masuri de siguranta.

D.C.

Citeste despre: misha, dj harra, connect-r


Share On Facebook