sanmartean

Vesti bune pentru cel mai bun fotbalist al Stelei! Sotia acestuia, Maria, care a fost diagnosticata pentru a doua oara cu cancer, raspunde la tratamentul administrat de medici. Totusi, tanara mai are de luptat cu teribila boala, pana sa fie vindecata. 

La cei 34 de ani ai sai, Sanmartean valoreaza milioane de euro, este iubit de antrenor si de galerie si are o familie frumoasa, In 2012, insa, viata lui s-a schimbat radical. In acea perioada, fotbalistul de aur al Stelei se gandea sa se lase de fotbal si sa divorteze si de sotia sa, Maria, cu care se iubeste de mai bine de 14 ani si care i-a daruit si un copil. Intre timp, insa, el a aflat ca partenera lui a fost diagnosticata cu cancer la san. De atunci, Sanmartean s-a schimbat total.

Lucian Sanmartean este considerat a fi unul dintre cei mai talentati fotbalisti pe care i-a avut Romania
Lucian Sanmartean este considerat a fi unul dintre cei mai talentati fotbalisti pe care i-a avut Romania
A renuntat la amanta, dedicandu-se in totalitate sotiei sale. Tratamentele si iubirea familiei au facut ca Maria sa se vindece de cumplita boala, iar totul a revenit la normal pentru fotbalist, dupa o perioada extrem de grea. De atunci, mariajul celor doi a mers ca pe roate, iar Lucian a ajuns unul dintre cei mai buni fotbalisti ai Romaniei.

 

Impreuna la bine si la greu!

 

Lucian este extrem de fericit langa sotia lui, Maria
Lucian este extrem de fericit langa sotia lui, Maria
In urma cu doua luni insa, necazul s-a abatut din nou asupra familiei Sanmartean. In urma unui control de rutina, medicii au diagnosticat-o pe Maria pentru a doua oara cu cancer la san. Imediat dupa aceea, femeia de 33 de ani s-a mobilizat si a mers la Viena, pentru analize, dar si pentru tratament. Desi, de obicei, recidivele sunt mult mai puternice, Maria pare sa aiba o stea norocoasa, avand in vedere ca raspunde destul de bine la citostatice:
In trecut, sotia lui Sanmartean a fost desemnata cea mai frumoasa atleta din Romania
In trecut, sotia lui Sanmartean a fost desemnata cea mai frumoasa atleta din Romania
"Lucian ii este in permanenta alaturi, iar ea lupta cu mult curaj. Desi fizic ii este rau, ea se gandeste la sotul si copilul ei. Pentru ei lupta sa traiasca. Psihic este destul de bine, iar medicii o incurajeaza"
, a declarat un apropiat al fotbalistului, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Sanmartean este in genunchi! Cu ochii in lacrimi, l-a implorat pe Galca sa il lase sa se duca la sotie dupa ce a aflat ASTA...

In urma cu doi ani, viata lui era ruinata! “Perla” Stelei isi anuntase sotia ca divorteaza, insa o veste dramatica l-a facut sa...

 

A fost convocat de Victor Piturca!

 

Sanmartean este favoritul lui Gigi Becali in echipa Stelei
Sanmartean este favoritul lui Gigi Becali in echipa Stelei
Lui Sanmartean ii merge bine pe toate planurile. Dincolo de faptul ca a primit vestea ca sotia lui se simte mai bine si ca raspunde la tratament, fotbalistul a fost convocat si de Piturca, la lotul national. Astfel ca are sansa sa demonstreze si pe teren ca se descurca de minune si, totodata, sa isi sporeasca veniturile.


Claudia Balan

Citeste despre: lucian sanmartean, lucian sanmartean sotie, lucian sanmartean gigi becali


Share On Facebook