mama antonia

In urma cu un an, mama Antoniei a ramas somera, dupa ce a fost data afara de la magazinul unde lucra ca vanzatoare. Intre timp, Denise Iacobescu a mai fost la interviuri, insa fara succes, asa ca a fost nevoita sa ia o masura drastica.

Fara dar si poate, Antoniei este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Insa, mare le-a fost mirarea tuturor atunci cand au vazut cum arata mama vedetei.

Profitand ca nu-si arata varsta, Denise isi permite sa iasa cu barbati mai tineri ca ea
Profitand ca nu-si arata varsta, Denise isi permite sa iasa cu barbati mai tineri ca ea
Desi este trecuta de 45 de ani, Denise Iacobescu are masuri care starnesc invidia si manechinelor de top, iar pe deasupra, peste chipul sau parca nu a trecut deloc timpul. Cu toate acestea, soacra lui Alex Velea nu a fost la fel de norocasa  ca fiica sa atunci cand a venit vorba despre cariera.

Cele doua au o relatie foarte apropiata
Cele doua au o relatie foarte apropiata
Daca Antonia este cotata ca fiind una dintre cele mai bune cantarete din Romania, mama ei a fost o simpla vanzatoare la un supermarket. Insa, anul trecute, Denisa a fost concediata, patronul magazinului considerand ca nu mai are nevoie de serviciile femeii.

mama antonia
De atunci, mama Antoniei a fost la nenumarate interviuri, insa nu a avut deloc noroc. Astfel, ea a fost nevoita sa ia masuri drastice: "Acum, ea locuieste cu Antonia si are grija de Dominic, nepotul ei in varsta de trei luni. Bineinteles, artista are grija ca mamei ei sa nu ii lipseasca nimic. In felul acesta, si Antonia se poate ocupa mai mult de revenirea in muzica, dar si de recuperarea sa fizica", a declarat un apropiat al cantaretei, pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI:

Mama Antoniei a facut furori in noaptea de REVELION! Uite cat de bine arata la aproape 41 de ani!

Mama Antoniei si-a bagat in sperieti iubitul de 24 de ani, la prima criza de gelozie! Pustiul s-a ascuns sub volan de frica!

Face pereche pe cinste cu mama lui Velea!

mama antonia
De mai bine de o luna, Antonia are doua ajutoare de nadejde. Pe langa mama ei, si cea a lui Alex Velea a venit tocmai de la Craiova, pentru a avea grija de nepotelul ei. Cuscrele se inteleg de minune si se completeaza una pe cealalta, ba chiar ies la cumparaturi si impart treburile casei.

C.B

Citeste despre: antonia, antonia mama, denise iacobescu, mama antonia somera


Share On Facebook