LUMINIŢA ANGHEL, dezvăluiri şocante despre fiul ei DAVID: "A lovit cu pumnul în bordul maşinii până i-a dat sângele"

Luminiţa Anghel a vorbit din nou despre fiul ei David Puşcaş şi a făcut dezvăluiri şocante legate de acesta. Cântăreaţa a afirmat că, la un moment dat, în timp ce ea conducea, fiul ei David "a lovit cu pumnul în bordul maşinii până când i-a dat sângele".

"În timp ce conduceam a lovit cu pumnul în bordul maşinii până i-a dat sângele", a mărturisit Luminiţa Anghel într-o emisiune TV.

Cântăreaţa a susţinut că fiul ei David s-a autoexclus din familia ei şi că acesta are o problemă cu toată lumea. "David nu o suporta pe Măriuca (n.r. - fetiţa care a locuit o perioadă cu Luminiţa Anghel şi pe care cântăreaţa a vrut să o înfieze). (...) El a ieşit din familie prin propriile lui fapte, el a făcut parte din familia mea, s-a autoexclus. Nu i-am cerut niciodată nici să fie olimpic, nici să facă altceva, doar lucruri de bun-simţ", a precizat Luminiţa Anghel. 

Cântăreaţa a reiterat că fiul ei nu vrea să muncească. "Prefer să am grijă de doi bătrâni, care nu se pot mişca, decât să am grijă de un băiat care mă sfidează, are doua mâini, două picioare. În loc să îşi remedieze situaţia, nu a făcut decât să o agraveze", a spus Luminiţa Anghel.

Cântăreaţa i-a transmis şi un mesaj fiului ei: "Dacă mai vrea să fie fiul meu, trebuie să merite! Până atunci să nu mă mai caute".

 

Citeste despre: luminita anghel, luminita anghel david puscas, luminita anghel david dezvaluiri


Share On Facebook