VREMURI. Cornel, Eugen, Roxana si Lorena (de la stanga la dreapta) erau prieteni nedespartiti in urma cu cinci ani Dupa ce Lorena Trica, nasa de casatorie, a considerat-o vinovata pentru esecul relatiei cu fotbalistul acuzat ca a violat-o pe Maia Feldan, Roxana Frasineanu a hotarat sa se apere, amenintand insa ca la viitoare acuzatii va raspunde atacand. Liviu Chirita Invitata in cadrul emisiunii "Happy Hour", Lorena Trica, nasa de cununie a cuplului Roxana si Cornel Frasineanu, a atacat-o direct pe fosta consoarta a fotbalistului, apreciind ca aceasta se afla in spatele scandalului creat de Maia Feldan, fata care sustine ca a fost violata de fostul jucator de la UTA Arad. "Ambele articole au aparut atunci cand se judeca procesul legat de vizita copiilor, special pentru a-l pune intr-o lumina proasta pe Cornel. Pe de alta parte, Roxana nu e usa de biserica, iar prin comportamentul ei l-a determinat pe finul meu sa se desparta de ea", a tunat Lorena.

"Am fost o intrusa in cercul lor de olteni"

In exclusivitate pentru CANCAN, Roxana Frasineanu a tinut sa demonteze acuzatiile nasei. "Daca nu am reactionat pana acum, am facut-o pentru ca nu am vrut sa-mi spal rufele in public. Dar vad ca lucrurile au avansat. Nasa (n.r - Lorena) mi-a adus multe acuzatii, dar fara sa le poata demonstra intr-un fel. Daca un om are mai multi bani si e mai umblat, asta nu inseamna ca poate sa loveasca in oricine, mai ales ca Lorena stie foarte bine prin cate am trecut eu cu Cornel. Faptul ca fostul meu sot m-a inregistrat m-a determinat sa iau si eu atitudine. Regret ca in acea convorbire am injurat, dar era o reactie fireasca dupa ce aparuse in Cancan articolul cu declaratiile Lorenei. Fostul meu sot stie ca nu poate sa dea in mine in mod direct pentru ca la mijloc sunt copiii si cred ca a apelat la nasa pentru a ma pune pe mine intr-o lumina nefavorabila. Eu nu am fost niciodata in cercul lor de olteni, am fost mereu "aia de la Moldova", o intrusa. Cu toate acestea, Dumnezeu mi-e martor, i-am respectat tot timpul si pe ea, si pe Eugen, si pe familiile lor. Nici macar pe nume nu le spuneam, ma adresam cu nasul si nasa. Recunosc ca si eu am gresit cu un singur lucru, pentru care am platit, iar asta nu anuleaza tot ce a facut Cornel si inainte si dupa ce ne-am despartit. Lorena s-a aratat ingrijorata ca fetita mea cea mare, Andreea, care are zece ani, vede in presa aceste articole. Si-a adus aminte dupa ani intregi de fetele mele, dupa ce nici macar nu le stie zilele de nastere. Andreea e matura si s-a convins cine e tatal ei, nu pentru ca am montat-o eu impotriva lui, dar poate si ea sa discearna. Cornel nu le-a mai dat un ban de sase luni si le suna de doua ori pe luna, mai mult din obligatie, nu ca s-ar interesa de soarta lor", a precizat Roxana.

A lovit-o, desi era insarcinata in doua luni

Roxana Frasineanu a subliniat ca nu vrea sa intre intr-o disputa cu Lorena Trica, dar a acuzat-o pe aceasta ca a ascuns multe lucruri grave pe care le stia. "Pe 3 decembrie 2007 s-a pronuntat divortul, desi noi eram despartiti de aproape un an. La cateva saptamani eu am facut Revelionul impreuna cu prietenul meu. Cornel a fost la munte cu o domnisoara din Constanta si cu Lorena si Eugen Trica. Frasineanu m-a sunat in acea noapte de mai multe ori. Ma teroriza: cu cine sunt, unde sunt, tot felul de intrebari. La 12 noaptea m-a sunat si nasul, ca "Vaai, ce plange Cornel dupa tine, ce dor ii e de tine!". A doua zi, cu ajutorul unei asa-zise prietene de-a mea din Piatra Neamt, a venit la Bucuresti si m-a gasit la mall, la restaurant. M-a batut de m-a omorat, de fata cu toata lumea, nu a tinut cont ca eram gravida in doua luni. Prietenul meu s-a dus sa cheme paza, dar intre timp el m-a luat si m-a bagat cu forta in masina. M-a pus sa il aduc acolo unde stateam, norocul meu a fost ca am avut un moment de inspiratie si am scapat. M-a urmarit pana la Piatra Neamt. A doua zi am fost la politie si am depus plangere penala", a povestit Roxana, care a marturisit ca are multe dovezi prin care poate proba comportamentul agresiv al sotului fata de ea. "Daca Lorena a fost tot timpul alaturi de Cornel, unde a fost ea cand el m-a batut cu o zi inaintea nuntii si unde a fost ea cand la trei saptamani de la nunta am aflat de la medic ca barbatul meu e bolnav de sifilis, de m-a tarat prin spitale si m-am umplut de rusine?" Roxana Frasineanu