Madalina Ghenea

De ce nu-si ajuta Madalina Ghenea bunicii, doi batranei simpli de la tara, desi are atatia bani? Iata o intrebare pe care si-au pus-o multi in ultima vreme, dupa ce presa a relatat ca focoasa bruneta i-a abandonat.
 

Se pare, insa, ca adevarul este altul! Madalina Ghenea a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, in care lamureste relatia pe care o are cu parintii tatalui ei.

"In ultima vreme, presa din Romania incearca sa construiasca o poveste referitoare la lipsa mea de preocupare pentru soarta parintilor tatalui meu. Avand in vedere ca subiectul imi supara profund familia, vreau sa fac urmatoarele precizari: in primul rand, parintii tatalui meu nu au contribuit niciodata la cresterea sau educarea mea.

Madalina Ghenea este considerata una dintre cele mai frumoase romance
Madalina Ghenea este considerata una dintre cele mai frumoase romance

La fel, nici in ceea ce-l priveste pe fratele meu. Nici eu, nici el nu ne gandim la parintii tatalui meu ca la bunicii nostri. Ii vedem, pur si simplu, ca pe cei care i-au dat viata tatalui nostru. Atat si nimic mai mult.

Tatal meu, pentru motive personale si, sunt convinsa, foarte serioase, nu este in legatura cu parintii lui. Deloc si de multa vreme. Dorinta lui a fost, este si, foarte probabil, o sa fie mereu, ca noi, familia lui, sa nu avem, la randul nostru, nici o legatura cu parintii lui. Mama mea, eu si fratele meu am ales sa-i respectam dorinta.

Acestea fiind spuse, as vrea sa ii rog pe toti cei care vaneaza senzationalul sa respecte dreptul la intimitate al familiei mele. In timp ce eu sunt persoana publica si mi-am asumat toate aspectele referitoare la interesul presei in legatura cu persoana mea, parintii mei nu au “semnat” pentru asta si nici nu doresc sa-si discute problemele de familie in spatiul public." - a postat Madalina pe contul sau de socializare.

Iubita unor staruri de la Hollywood

Madalina Ghenea este cunoscuta nu doar pentru frumusetea si talentul sau, ci si gratie povestilor de iubire pe care le-a trait cu barbati celebri. Printre fostii ei iubiti s-au numarat starurile hollywoodiene Gerard Butler si Leonardo DiCaprio.
 

Oana Pascaru

Citeste despre: madalina ghenea probleme in familie, madalina ghenea manechin international


Share On Facebook