Loading the player...

S-au dus vremurile cand Simona Sensual era mai mult decat o jucarie sexuala pentru Maharu si una pe care o dezmierda pe oriunde il lovea dorinta.

Maharu si-ainceput reprezentatia cu o blonda in genul Simonei Sensual
Maharu si-ainceput reprezentatia cu o blonda in genul Simonei Sensual
Acum, fostul iubit al blondinei, Simona Suhoi - in buletin - isi arde pielea tatuata excesiv in compania altor domnisoare, si ele la fel de.. valorificate.. de vesnicul infierbantat - Maharu.

E trecut de ora 19. Pe o plaja cu pretentii din Mamaia si-a instalat cartierul general celebrul Nicu Maharu. Pe masa - ca un trofeu, troneaza o sticla de vodka de vreo cinci litri, asortata cu domnisoarele, adica goala.

Dar a continuat-o cu o bruneta dezinhibata
Dar a continuat-o cu o bruneta dezinhibata
Paharele s-au uscat deja, semn ca gatlejurile petrecaretilor au fost incinse la maximum pe parcursul zilei. Ca-ntr-un documentar ce are ca tema imperecherea in natura, Maharu ii da ocol unei blonde care aduce destul de mult cu Simona Senzual, atat la culoarea pielii si la cea a costumului de baie, roz bombon. Ca un mascul in calduri, Maharu pune mana pe ea si incepe sa se manifeste ca intr-un dans al imperecherii. Temperatura creste si cum pe masa nu mai e nimic in stare lichida, cei doi merg la bar pentru inca un rand de shot-uri

... in timp ce prietenii lui il invitau sa bea de pe o a treia
... in timp ce prietenii lui il invitau sa bea de pe o a treia "victima"
Energizat, Maharu abandoneaza blonda si isi indreapta toata fiinta catre o bruneta cu sanii dezgoliti. Ca si cum i-ar fi citit dorinta in ochii tulburi, fata ii intoarce spatele lui Maharu si, lipita de abdomenul care atarna ca un sortz, incepe sa-si tremure posteriorul! Jocul capata proportii de film pentru adulti, intrucat un barbat il plesneste pe Maharu peste fund, apoi il imbratiseaza… din spate. Maharu o strange pe bruneta la pieptul lui si le permite mainilor sa definitiveze cunoasterea. Bruneta il rasplateste cu inca o miscare de sezut rupta, parca, din dansurile braziliencelor.

Dam filmul inapoi si analizam grozaviile ce se petrec langa Maharu. In timp ce fostul iubit al Simonei Senzual se zbantuia cu bruneta lui, o alta domnisoara se afla in atentia haitei infierbantate. La fel ca berbecii, unul dintre ei ii aplica o lovitura cauzatoare de stele verzi.

Celalalt reuseste s-o ridice pe bruneta de la sol cu picioarele desfacute. Inca ametit de lovitura, se pozitioneaza intre picioarele brunetei, analizand-o ca un medic ginecolog. Ii toarna apoi continutul paharului pe sani si incepe sa-l bea de pe trupul ei.

Incinsi peste masura, grupul lui Maharu da semne ca vrea sa se retraga intr-un loc mai ferit, cum ar fi o camera de hotel. Fetele incep sa-si acopere goliciunea iar una dintre ele descopera ca tot spectacolul a fost imortalizat. Ca sa iasa si mai mult in evidenta, incepe sa se miste din toate incheieturile.

maharu
Maharu si bruneta dezinhibata isi continua apoi numarul. Nu e prima data cand Nicu Maharu incinge litoralu`! Anii trecuti, ne-a oferit imagini de colectie alaturi de iubita lui de atunci - Simona Senzual. In timp ce se balaceau in valurile marii, mana lui Maharu parca intepenise intre picioarele Senzualei.

Maharu manifesta acelasi interes si pentru posteriorul blondinei. Atat in apa, cat si la plaja, Nicu era nedezlipit de fosta si eterna lui iubita. Si nu doar pe litoral le-au tropait hormonii. Pe un strand din Bucuresti, Simona Sensual si-a etalat silicoanele, iar Maharu costumatia - nu tocmai de plaja. Au facut balet acvatic in piscina iar la masa, spectacolul a fost de-a dreptul grotesc. Sensuala a facut plaja topless pe un sezlong murdar, langa cosul plin cu gunoi, in timp ce Maharu a supravegheat-o mandru de la o masa plina cu pachete de tigari.

Marius Nita
 

banner

Citeste despre: maharu, show, plaja


Share On Facebook