Narcisa

Problemele par ca nu se mai termina pentru Narcisa Guta. Mai nou, sotia manelistului Guta s-a trezit peste noapte imaginea unei shaormerii.

Cand a vazut ce se intampla fara voia ei, Narcisa Guta a luat foc si a facut un scandal de proportii, cerand sa fie platita pentru faptul ca imaginea ei a fost patata. "Ce se intampla aici? Cu ce drept imi folositi voi imaginea? Nu va e rusine? Terminati cu prostiile. Eu nu mananc shaorma", a spus nervoasa Narcisa, la Kanal D.

Narcisa

Narcisa

Seful restaurantului a facut tot posibilul sa o calmeze pe vedeta, insa, Narcisa nici nu a vrut sa auda si a sarit la bataie. Din fericire pentru Narcisa, totul a fost o farsa, care a speriat-o de moarte pe sotia manelistului Nicolae Guta.

Citeste si

Nicolae Guta a uitat de amanta gravida si s-a intors la Narcisa! Uite-i cum radiaza de fericire dupa marea impacare!

Nimeni nu se astepta la asta! Cum i-a dat Narcisa Guta lovitura de gratie lui Beyonce

Vrea sa o creasca pe fetita lui Beyonce cu Guta

Narcisa a luat prin surprindere pe toata lumea cand a declarat ca vrea sa creasca fetita lui Guta, spunand ca mama acesteia nu are posibilitati materiale, daca o paraseste manelistul. “Da, il cresc eu! Nu, am facut asa o gluma! Nu trebuie sa se mearga atat de departe! Daca ar fi sa iau o decizie sa nu mai stau cu Guta, eu tot il mai iubesc!”, a mai spus Narcisa.

 L.L

 

Citeste despre: narcisa guta, narcisa guta nicolae guta, narcisa guta beyonce


Share On Facebook