daniela

Daniela Gyorfi stie foarte bine cum sa atraga atentia fara sa se chinuie prea tare. Cantareata a oferit un spectacol de zile mai la o emisiune TV in care a fost invitata.

Imbracata cu o rochie extrem de scurta, Daniela Gyorfi a imitat o scena din celebrul film Basic Instinct, unul dintre cele mai bune roluri ale lui Sharon Stone. Fara sa-si dea seama ca din pozitia in care in fata camerelor, Daniela si-a aratat partile intime.

daniela

daniela

In anul 2000, Daniela Gyorfi a pozat in Playboy intr-un pictorial de senzatie. In urma cu putin timp isi facuse si o operatie de marire a sanilor, de care a fost foarte mandra, declarand la acea vreme: “ Incepusem sa slabesc si, dupa cum bine stii, la orice femeie asta se simte in primul rind la sini. Cind mi s-a propus m-am gindit, in primul rind, la cum arat. Asta era singura mea grija. Dupa ce am facut aceasta operatie, m-am hotarit”

daniela


CITESTE SI

Face eforturi disperate pentru a trece peste moartea mamei sale. Vezi aici ce planuri are Daniela Gyorfi!

Durerea ei nu are margini! Ce se intampla cu Daniela Gyorfi la un an de la dcecesul mamei sale: "In fiecare seara..."


Colaboreaza din nou cu Liviu Guta

In urma cu mai bine de un an si jumatate s-au certat crancen, insa, de curand cei doi au hotarat sa colaboreze din nou, spre surprinderea prietenilor.

guta

Liviu Guta si Daniela Gyorfi s-au certat, anul trecut insa, la inmormantarea mamei solistei, Liviu si-a facut aparitia pentru a-i transmite condoleante Danielei. Cu toate astea, cei doi nu au mai tinut legatura, pana de curand. Se pare ca Liviu si Daniela au ingropat definitiv securea razboiului si vor colabora din nou pe plan profesional. Deja lucreaza la o piesa si spera ca vor avea acelasi succes pe care l-au inregistrat in urma cu mai multi ani.


D.C.

Citeste despre: daniela gyorfi, sharon stone


Share On Facebook