Denise Iacobescu

Antonia are cu ce sa se mandreasca. Mama ei, Denise Iacobescu este una dintre cele mai sexy femei, la aproape 41 de ani. A demonstrat acset lucru si in noaptea de Revelion.

Mama Antoniei a postat pe contul de socializare o fotografie realizata chiar in noaptea dintre ani. Denise Iacobescu nu-şi arată vârsta deloc. La aproape 41 de ani, poate concura cu mari şanse de câştig, cu vedete care au jumătate din vârsta ei.

Denise Iacobescu

Nu doar frumuseţea o pune în valoare pe mama Antoniei, ci şi atitudinea. Deşi este bunică, Denise este o apariţie obişnuită în cluburi unde, atrage toate privirile.

Citeste si

Mama Antoniei si-a bagat in sperieti iubitul de 24 de ani, la prima criza de gelozie! Pustiul s-a ascuns sub volan de frica!

IMAGINI NEMAIVAZUTE! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata mama Antoniei in tinerete! Artista, alaturi de tatal ei si Denise

Bunica pentru a doua oara

In urma cu doar cateva zile, Denise Iacobescu a devenit bunica pentru a doua oara, dupa ce fiica ei Antonia, a nascut un baietel. Bruneta si-a sustinut fiica in tot ceea ce a facut, chiar si in ceea ce priveste relatia cu Alex Velea.

L.L

Citeste despre: antonia, mama antoniei, denise iacobescu, denise iacobescu antonia


Share On Facebook