Rovana Plumb

Sefa PSD, Rovana Plumb, a pus piciorul in prag dupa ce CANCAN.ro a dezvaluit ca fiul ei de doar 22 de ani, Razvan (poreclit ""Bozo"), isi permite, in public, arogante de mare donjuan pentru a intra in gratiile fetelor de oras.

Ultima "iesire in decor" (pe Facebook) a lui "Bozo" - relatata de reporterii nostri (VEZI AICI) - a determinat-o pe Rovana Plumb sa ia atitudine. Ca sa nu-i fie afectata imaginea din punct de vedere politic - pana la urma e sefa (chiar si neoficiala) a PSD, prin prisma functiei de presedinte al Consiliului National al partidului - doamna Plumb i-a cerut, in mod expres fiul ei, dar si iubitei acestuia sa-si inchida conturile de Facebook.

Razvan (23 de ani) si iubita lui, Roxana, traiesc
Razvan (23 de ani) si iubita lui, Roxana, traiesc "pe picior mare"

Surse din anturajul familiei Plumb ne-au marturisit ca "doamna de fier a PSD" i-a impus junelui sa nu-si mai etaleze bunastarea si sa incerce sa pastreze discretia.

"Dupa ce a citit ce a scris CANCAN, doamna Rovana Plumb s-a suparat si a avut o discutie serioasa cu Razvan. A deranjat-o cand l-a vazut ca-si face selfiuri din elicopter si ca se lauda cu vacante scumpe, la Venetia, Paris, Monaco.

razvan plumb

razvan plumb

I-a spus atat lui Razvan, cat si iubitei acestuia, acelei domnisoare Roxana, sa-si dezactiveze conturile de Facebook si sa se opreasca aici cu prostiile!", ne-a spus sursa noastra.

__________

CITESTE SI:

Asta e ultima aroganta de mare crai pentru fiul Rovanei Plumb. Selfie din elicopter, pe Riviera Franceza!

Incalcite sunt caile iubirii pentru fiul Rovanei Plumb. Secretele amoroase ale lui “Bozo”!

__________

Drept urmare, Plumb jr. s-a conformat imediat ordinelor mamei. Astfel ca, la doar cateva ore, dupa ce CANCAN.ro a prezentat luxul in care acesta se lafaie, alaturi de iubita lui, Roxana, tanarul si-a inchis contul de Facebook, acolo unde obisnuia sa-si evidentieze statutul de "baiat de bani gata".

CANCAN.ro a obtinut in premiera imagini cu fiul Rovanei Plumb si noua lui cucerire
CANCAN.ro a obtinut in premiera imagini cu fiul Rovanei Plumb si noua lui cucerire

Mai mult, si "nora" de conjunctura a Rovanei Plumb a executat de indata cerinta sefei PSD, nedorind, probabil, sa intre in gura... soacrei.

Dezvaluirile care au infuriat-o pe sefa PSD

In urma cu doar doua zile, reporterii nostri aratau ca Razvan "Bozo" Plumb a pus ochii pe o studenta la Stomatologie, originara din Buzau, o anume Roxana Panait, si, ca sa o impresioneze, i-a pus... Europa la picioare.

Mai exact, a plimbat-o cu elicopterul pe Riviera Franceza (unde cei doi indragostiti si-au facut si un selfie de la mare inaltime!), a dus-o intr-o vacanta romantica la Venetia, i-a aratat Parisul noaptea si cate si mai cate destinatii scumpe.

razvan plumb

Pentru ca banii nu sunt o problema pentru “Bozo”, acesta nu s-a oprit doar la atat si a rasfatat-o cu tot soiul de cadouri scumpe: genti, telefoane, lucruri care nu pot decat sa "sudeze" o relatie, chiar si una care nu e bazata "pe interes".

Razvan Plumb a cucerit-o pe Roxana cu vacante scumpe si cadouri costisitoare
Razvan Plumb a cucerit-o pe Roxana cu vacante scumpe si cadouri costisitoare

Cine este Rovana Plumb?

Rovana Plumb e una dintre cele mai importante femei din politica. Membru marcant al Partidului Social Democrat, ea a fost ministru al Muncii, familiei, protectiei sociale, iar inainte de asta, a detinut si functia de ministru al Mediului si Padurilor in guvernul condus de Victor Ponta.

Rovana Plumb este una dintre cele mai proeminente figuri din PSD, avand, multa vreme, sprijinul fostului premier si coleg de partid, Victor Ponta
Rovana Plumb este una dintre cele mai proeminente figuri din PSD, avand, multa vreme, sprijinul fostului premier si coleg de partid, Victor Ponta

In prezent, ea este deputat, presedintele Consiliului National al PSD si lider al Organizatiei de Femei a aceluiasi partid. (A.N.)

Citeste despre:razvan plumb bozo, razvan plumb iubita, roxana panait, psd copii de bani gata, copii de bani gata, rovana plumb psd, rovana plumb avere, rovana plumb ministru, rovana plumb fiu


Share On Facebook