Ionut Gologan

Mama tanarului care a fost condamnat la moarte in Malezia, din cauza traficului de droguri, traieste o viata de lux. Dupa ce a divortat de tatal lui Ionut, ea si-a intemeiat o familie noua.


 

Stefania Pasare, mama lui Ionut Gologan, tanarul care a fost condamnat definitiv la moarte prin spanzurare, printr-o decizie luata de Inalta Curte de Apel a Statului Malaezian pe 5 octombrie 2015, este fericita si linistita. Dupa tragedia care s-a intamplat in familia Gologan, CANCAN.RO a reusit sa obtina primul interviu cu mama tanarului care a fost condamnat la moarte. Aceasta a declarat ca s-a despartit de Dumitru Gologan, tatal lui Ionut, din cauza ca barbatul nu era un sot linistit si consuma bauturi alcoolice.

Mama lui Ionut Gologan are o casa foarte frumoasa
Mama lui Ionut Gologan are o casa foarte frumoasa


Dupa ce au decis sa se desparta, mama lui Ionut Gologan s-a recasatorit. Din fotografiile postate pe o retea de socializare reiese ca femeia are un sot familist care o iubeste si un baietel de care se bucura amandoi. Stefania Pasare isi traieste viata linistita alaturi de noua familie.

Sotul Stefaniei Pasare si fratele vitreg al lui Ionut Gologan
Sotul Stefaniei Pasare si fratele vitreg al lui Ionut Gologan

Stefania Pasare si copilul ei
Stefania Pasare si copilul ei

CITESTE SI:

INFORMATIE DE ULTIMA ORA! Ionut Gologan are sanse sa scape de pedeapsa cu MOARTEA!

Marturie cutremuratoare despre romanul condamnat la moarte in Malaezia “L-au abuzat sexual in inchisoare!”


Gigi Becali i-a sarit in ajutor

Au trecut doi ani de cand Ionut Gologan a fost arestat pe un aeroport din Malaezia pentru trafic de droguri. El a fost judecat si condamnat la moarte prin spanzurare, insa, desi trebuia sa fie spanzurat in luna august, avocatii au facut apel si au mai castigat cateva luni.

Ionut Gologan
Ionut Gologan

Cazul tanarului a impresionat sute de mii de romani, mai ales dupa ce l-au vazut pe tatal lui Ionut, Dumitru Gologan, plangand si implorand ajutor la TV. Primul care i-a sarit acestuia in ajutor a fost Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera l-a primit acasa pe tatal tanarului, caruia i-a oferit 3.000 de euro, meniti sa il ajute pe Ionut. Mai apoi, si alti oameni au depus in contul barbatului, fiind siguri ca banii vor fi folositi pentru a-l scapa pe baiat de la moarte.


Oana Pascaru
 

Citeste despre:ionut gologan condamnat la moarte, ionut gologan si mama sa, ionut gologan trafic de droguri, tatal lui ionut gologan


Share On Facebook