Stefan Banica

"Soacra, soacra, poama acra", spune o vorba din popor, dar se pare ca nu e valabila si pentru mama lui Stefan Banica Jr. Doamna Sanda Liteanu a vorbit in exclusivitate pentru CANCAN.ro despre femeile din viata fiului sau si are numai cuvinte de lauda.

Stefan Banica este singur la parinti, dar nu pentru ca acestia si-au dorit asta, ci pentru ca asa a vrut Dumnezeu. Mama sa, doamna Sanda Liteanu, si-a dorit dintotdeauna sa fie si mama de fata, dar dorinta nu a fost sa se implineasca. Cu toate astea, femeia nu a dus lipsa de fiice, caci asa le-a considerat pe toate iubitele baiatului sau. Oh, si au fost destule, doar Stefan Banica Jr. este unul dintre cei mai frumosi si ravniti barbati din Romania. 

stefan banica
"Cred ca sunt o soacra buna pentru ca eu mi-am dorit mereu si o fata, dar n-a fost sa fie. Cu toate iubitele lui Stefan m-am inteles bine si le-am considerat ca fiind fiicele mele. Deci nu am dus chiar asa tare lipsa unei fete, am avut destule fiice, poate chiar prea multe", a declarat Sanda Liteanu, usor amuzata de situatie, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.


Are o relatie foarte buna cu fosta sa nora


Andreea Marin si Stefan Banica s-au casatorit in 2006, iar la inceputul anului trecut au decis sa se desparta de comun acord. Chiar daca nu mai formeaza un cuplu, cei doi au o relatie mai mult decat civilizata, de dragul fiicei lor, Violeta, in varsta de sase ani. Si mama lui Banica se intelege de minune cu Andreea si nu se sfieste sa recunoasca acest lucru:

Andreea si Stefan au fost casatoriti 7 ani
Andreea si Stefan au fost casatoriti 7 ani
"Ma inteleg foarte bine cu Andreea, ne vizitam, avem o relatie normala. E mama nepoatei mele si a fost norma mea atata vreme, ar fi si culmea sa nu avem o relatie buna, apropiata. Chiar daca ea si Stefan au luat-o pe drumuri diferite, noi doua inca ne intelegem de minune", ne-a mai spusi Sanda Liteanu.

 

CITESTE SI

Andreea Marin n-a fost uitata de soacra. De ce se duce mama lui Banica Jr cu sfintenie la Biserica si ce se va intampla duminica

La Banica Jr. in casa nu mai canta cocosul, ci gaina! Daca Andreea “juca” dupa regulile lui, Lavinia a pus piciorul in prag si...

Anunt fara precedent al Laviniei Parva! Iubita lui Banica Jr se pregateste sa-i faca un copil cantaretului! Declaratii bomba!


O place si pe Lavinia

stefan banica

De mai bine de un an, Stefan Banica se iubeste cu Lavinia Parva, iar relatia lor pare a fi una foarte serioasa. Mama artistului spune ca are o parere buna despre solista si ca, orice s-ar intampla intre ei, nu si-ar permite sa se bage in treburile lor de cuplu: "Lavinia este o fata tare draguta, la locul ei. Imi place de ea, dar si daca nu mi-ar fi placut tot nu m-as fi bagat in viata lor. Este alegerea lui Stefan si el traieste cu ea, nu eu. Asa am fost educata, sa nu ma amestec in lucrurile care nu ma privesc si sa stiti ca este foarte bine asa", ne-a mai spus mama lui Stefan Banica.


 

Georgiana Coman

Citeste despre: stefan banica, mama stefan banica, sanda liteanu mama stefan banica, andreea marin, lavinia parva


Share On Facebook