Madalina Manole

Au trecut patru ani si jumatate de cand Madalina Manole a ales sa-si incheie socotelile cu viata, insa parintii ei nu si-au revenit nici acum. Mai ales in perioada sarbatorilor, mama solistei sta cu orele la cimitir si curata mormantul acesteia.

Nu este zi de la Dumnezeu in care Eugenia si Ion Manole sa nu-si planga fiica. De sarbatori suferinta lor este cu atat mai mare pentru ca Madalina este singura care lipseste de la masa la care participa toata familia. Tocmai de aceea, inca din Ajunul Craciunului si pana dupa Anul Nou, Eugenia Manole merge foarte des la cimitir si petrece acolo cateva ore bune:

De cand a murit Madalina Manole, parintii ei sufera cumplit
De cand a murit Madalina Manole, parintii ei sufera cumplit
"Mama se topeste efectiv pe picioare de dorul Madalinei. Va dati seama ca in familia noastra nu mai exista sarbatori, nu ne mai putem bucura de Craciun si de Revelion. In fiecare an in perioada asta, inca din ajunul Craciunului, mama merge mai des la cimitir, decat in mod obisnuit. Sta cu orele la mormantul surorii mele, plange in hohote si ii curata acesteia mormantul", a declarat Marian Manole, fratele Madalinei Manole, pentru CANCAN.ro.
Mormant Madalina Manole


Tin cu dintii de bani


Parintii "fetei cu parulde foc" au fost greu incercati de soarta, insa au reusit sa se mobilizeze si sa-si vada mai departe de viata. Chiar daca nu stau tocmai pe roze din punct de vedere financiar, Eugenia si Ion Manole reusesc sa se dramuiasca cu banii pentru a reusi sa duca un trai decent de la luna la luna. 

frate madalina manole
"Mama are pensie 600 de lei, iar tata are 1000 de lei. Aproape jumatate din banii astia se duc pe medicamente, mai mult pentru tata pentru ca mama se mai neglijeaza. Chiar daca au un venit destul de mic, reusesc sa-si dramuiasca bine banii si chiar ma mai ajuta si pe mine atunci cand am mare nevoie", ne-a mai spus fratele Madalinei Manole.
frate madalina manole

 

CITESTE SI

Fratele Madalinei Manole a ajuns la capatul puterilor! "Daca fac asta incep imediat sa plang..."

Ce se intampla de Craciun in familia Madalinei Manole! Fratele, mama si tatal "fetei cu parul cu foc" planuiesc sa...

Cadoul din Ceruri pe care fiul Madalinei Manole il primeste la patru ani de la disparitia ei! Un morman de jucarii din plus si...


Isi doresc sa-si stranga nepotul la piept

Madalina Manole, alaturi de fiul ei, Petru Jr.

Madalina Manole a lasat in urma sa o familie indurerata si un baietel care nu va mai auzi niciodata o vorba buna de la mama lui. La scurt timp dupa moartea "fetei cu parul de foc", parintii acesteia nu si-au mai putut vedea nepotul, pe micutul Petru junior, chiar daca este cea mai arzatoare dorinta a lor: "Parintii mei isi doresc din tot sufletul sa-si stranga nepotul la piept, la fel si eu. Sper ca macar anul asta sa ni se implineaca dorinta, nu l-am mai vazut de atata amar de vreme si ne este foarte dor de el", ne-a mai spus Marian Manole.
 

Georgiana Coman

Citeste despre: marian manole, madalina manole, eugenia manole, ion manole, parinti madalina manole, frate madalina manole, mama madalina manole la cimitir


Share On Facebook