Nicoleta Iancu

Are doar zece ani si deja a cunoscut celebritatea. Vorbim despre Nicoleta Iancu, micuta artista care a participat la "Romanii au Talent" si a reusit sa ii impresioneze pana la lacrimi pe jurati.

A fost numita "micuta Maria Tanase" dupa ce a cantat in concurs doua piese: "Ciuleandra" si Cine iubeste si lasa." Chiar daca este mica realizarile ei pana la aceasta varsta sunt destul de mari. Cei care o sustin financiar si moral cel mai mult sunt parintii, care merg peste tot cu ea, la orice spectacol pe care il are.

Nicoleta Iancu

Iar daca unii isi inchipuie ca micuta se pregateste non stop doar pentru muzica si sta numai prin deplasari pentru cantari, se insala: Nicoleta isi vede relaxata si de "treburile" ei de copil si de eleva, jucandu-se si invatand ca orice alta fetita de varsta ei.

"Toate lumea o iubeste pe Nicoleta. Recent a lansat si un CD, ne mandrim cu ea! Este un copil normal, cu nimic mai deosebit decat altii pentru ca are program si de joaca si de relaxare si de invatat, nu se axeaza doar pe muzica", a declarat pentru CANCAN.RO Elisabeta Iancu, mama "micutei Maria Tanase"

Nicoleta Iancu

CITESTE SI:

Adevarul despre Nicoleta Iancu, fetita de la "Romanii au talent" a iesit la iveala! Dezvaluirea care schimba TOT

Afla ce s-a ales de Nicoleta Iancu, fosta concurenta de la "Romanii au Talent! ": "A avut un concurs la Sibiu si a obtinut ..."


Un mare vis al fostei concurente de la "Romanii au Talent" a fost acela de a se intalni cu Andra. Insa, acest lucru nu o face sa se opreasca aici pentru ca mama fetitei spune ca ea isi doreste o colaborare pe plan muzical cu sotia lui Catalin Maruta.

Oana Pascaru

 

Citeste despre: nicoleta iancu romanii au talent, elisabeta iancu romanii au talent


Share On Facebook