maradona

O inregistrare in care fostul fotbalist Maradona pare sa-si loveasca fosta logodnica Rocio Oliva a fost data publicitatii de un post de televiziune din Argentina.

In inregistrare, care are o durata de 30 de secunde, se observa cum fostul fotbalist, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, se ridica de pe o canapea si se indreapta catre logodnica sa, o fosta fotbalista de 24 de ani, careia ii reproseaza ca vorbeste prea mult la telefon, informeaza Daily Mail.

In momentul in care Maradona (53 de ani) ajunge langa tanara, acesta o loveste cu pumnul de cateva ori, femeia rugandu-l sa se opreasca si sa nu o mai loveasca: "Diego opreste-te, calmeaza-te, opreste-te".

maradona

Rugat sa comenteze imaginile, Maradona a negat ca ar fi lovit-o pe fosta sa logodnica, precizand ca doar a incercat sa-i ia telefonul din maini. "Am aruncat telefonul in aer, dar va jur ca nu am lovit niciodata o femeie", a precizat actualul antrenor.
Potrivit Daily Mail, matusa lui Rocio Oliva a declarat despre Maradona ca este un "sociopat" si ca imaginile surprinse fac parte dintr-o inregistrare mai lunga.

Cei doi s-au logodit in februarie 2014, dupa o relatie de aproximativ un an, insa s-au despartit in vara acestui an.

Sursa: Mediafax
 

Citeste despre: maradona, rocio oliva


Share On Facebook