leo de la strehaia si renata
Leo alaturi de Renata, iubita sa

Leo de la Strehaia e implicat intr-un nou sau scandal amoros. Dupa ce s-a certat ca la usa cortului cu Loredana Chivu, cea pe care a acuzat-o de inselaciune, acesta a sarit si la gatul actualei iubite, Renata.
 

Cel supranumit "Printul tiganilor" a gonit-o pe bruneta din casa si - la fel de romantic cum a facut in cazul blondei Lore - i-a cerut acesteia sa-i returneze masina de 50 de mii de euro pe care i-o facuse cadou la inceputul relatiei.

Leo acuza, Renata se scuza! Cel supranumit "Printul tiganilor" a strigat in gura mare ca iubita lui l-a mintit.

Bruneta, zice Leo, i-ar fi spus ca merge la Pitesti sa-si viziteze parintii, dar in schimb, s-ar fi dus sa filmeze un videoclip de manele.

Nu stilul muzical l-a deranjat pe Leo, ci faptul ca aceasta i-a ascuns escapada artistica.

Astfel, "printisorul" strehaian a inceput sa raga ca un leu, sa tune si sa fulgere pe internet impotriva miseliei si infamiei iubitei.

"Am filmat un vidoclip cu Razvan de la Pitesti, acesta mi-a propus sa filmez pentru o noua piesa. L-am anunta pe Leo, nu a avut nimic impotriva, iar in ziua de Vineri el a plecat la Strehaia, sa-i faca pomana tatalui. Eu am plecat la Pitesti pentru alte treburi si daca tot am ajuns am zis sa filmez si vidoeclipul.

-----------------------------------------------

Ce are Leo de la Strehaia…in dormitor?!! Un pat imens, sobita de teracota, un birou de lemn masiv si seif in perete!

Poze COMPROMITATOARE! Leo de la Strehaia o desfiinteaza pe Loredana Chivu: "Asa arata cand era barbat!"

----------------------------------------------------

Leo era ocupat cu toate cele pentru pomana si nu am vrut sa-l deranjez, sa-l sun si sa-i spun ca filmez, el oricum stia ca urma sa-l filmez. Am filmat si dupa ce am terminat i-am dat un mesaj pe telefon. I-am spus ca am terminat de filmat, din pacate el avea tel descarcat, l-a deschis mult mai tarziu. Intre timp a aflat de la altcineva de pe Facebook. Uite asa a iesit un mare taraboi. Ca de ce nu a aflat de la mine, eu nu am nicio vina ca el a avea telefonul inchis....

leo de la strehaia si renata

Dimineata, din cauza nervilor, a facut niste postari pe facebook care mi s-au parut deplasate.. Ca l-am mintit, ca sa plec la Pitesti. Are impresia ca daca noi am terminat relatia, drumul meu duce catre Pitesti. Ei bine, gresit! Nu am facut o greseala capitala, sa ma prinda cu vreun barbat. Daca era asa chiar il intelegeam. I-am zis ca imi iau bagajele si plec. Cand a a auzit lucrul asta, peste doua ore m-a sunat: " Reni", nu pleca, eu te iubesc!" povesteste Renata.

Leo si Renata sunt impreuna de peste un an de zile

Desi sunt impreuna de un an si jumatate, Leo s-a purtat cu partenera lui de viata asa cum s-a purtat si cu domnitele pe care le platea in masini pentru a avea relatii sexuale cu el.

Altfel spus, dupa ultima cearta i-a spus Renatei sa-si faca bagajele si sa plece la Pitesti... cu trenul.

Asta pentru ca - la fel cum a facut si dupa scandalul amoros cu Loredana Chivu - "Printul tiganilor" si-a cerut inapoi masina facuta cadou...

"Ne-am impacat dar i-am pus niste conditii. Care?..Sa am mai multa liberatate, eu nu ies nicaieri, stau mereu in casa. Vreau sa ies cu fetele la Mall, la suc, sa fiu independenta. Sa imi gasesc si eu o ocupatie, nu pot sa stau asa la infinit. Desi imi ofera un suport financiar, simt nevoia sa fiu independenta", adauga Renata.

R.R.

Citeste despre: leo de la strehaia, renata, scandal, dragoste


Share On Facebook