Marioara Murarescu sufera de cancer! A vorbit deschis despre boala ei! Vezi un interviu exceptional cu doamna

Marioara Murarescu a facut istorie in Televiziunea Romana cu emisiunea ei, "Tezaur Folcloric". Din pacate, acum trei ani a fost diagnosticata cu cancer, dar a continuat sa lupte si sa faca televiziune.

Marioara Murarescu a acceptat invitatia celor de la Antena 1 si si-a deschis sufletul in fata camerelor de luat vederi.

"Acum trei ani am aflat! Munca in televiziune e ca pe tobogan, nu te poti opri. Nu am avut cum sa spun stop, chiar daca am avut probleme de sanatate. Eu am fost norocoasa ca am avut colegi de munca care m-au ajutat sa trec de clipele grele. Familia mi-a fost aproape, mai ales nepotelul meu, care mereu venea sa ma intrebe daca ma simt bine. Emisiunea are 45 de ani de cand ruleaza. Trainicia ei se datoreaza publicului, pentru ca el o tine in viata", a spus Marioara Murarescu la Antena 1.

Doamna Murarescu a vorbit si despre inceputurile carierei sale, dar si despre alte secrete ale vietii ei. "Eu am intrat in televiziune ca specialist. Am crescut in casa de preot si asa am dezvoltat pasiunea pentru muzica. Am intrat la Conservator si am studiat in acest domeniu pentru ca imi doream enorm sa cant. In ultimul an, un profesor mi-a spus sa caut un alt drum in cariera, pentru ca timbrul meu vocal ar fi sunat mereu ca in batista, pentru ca am o fire timida si am aceasta voce in care pare ca plang. Atunci am decis sa ma indrept catre radio si televiziune", a mai spus Marioara.

"Am iubit enorm ceea ce am facut, mi-a placut sa transmit emotii si am reusit. Tuturor tinerilor din muzica populara le-am spus ca Tezaurul e mostenirea lor, e avutia poporului roman. Cand am realizat un filmulet despre celebra Maria Tanase, tata a plans cand l-a vazut la televizor. Am fost mandra de mine si mi-am iubit meseria", a povestit doamna "Tezaurului Folcloric".