Acasă » Galerie foto » MĂRTURII ŞOCANTE ÎN EXCLUSIVITATE. Finul lui Adi Minune îl denunţă pe temutul interlop ”Viscol”

MĂRTURII ŞOCANTE ÎN EXCLUSIVITATE. Finul lui Adi Minune îl denunţă pe temutul interlop ”Viscol”

De: Cancan 22/02/2017 | 00:00
MĂRTURII ŞOCANTE ÎN EXCLUSIVITATE. Finul lui Adi Minune îl denunţă pe temutul interlop ”Viscol”
”Viscol” (stânga), alături de ”denunţătorul” său, Căldăraş Ion, zis ”David”

Timişoara, Lugojul şi zonele adiacente au fost ani la rând terorizate de mafia ţigănească, iar printre liderii acesteia se afla şi temutul ”Viscol”, pe numele său real Iulian Boţ. Interlopii erau protejaţi de fosta conducere a Inspectoratului Judeţean de Poliţie, iar poliţiştii ”s-au dus la fund” o dată cu ei. Procurorii au avut de-a face cu o serie de denunţuri, iar acum un personaj odată apropiat interlopilor s-a hotărât să rupă tăcerea pentru CANCAN.ro. Acesta este nimeni altul decât finul manelistului Adi Minune!

Declinul clanului Viscol a început în luna februarie a anului trecut, când au fost arestaţi doi comisari-şefi, fostul şef al IPJ Timiş, Sorin Muntean, respectiv şeful interimar al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Dumitru Pavel, arăta evz.ro. Odată cu ei au fost reţinuţi liderul rromilor din Lugoj, Iulian Boţ, zis ”Viscol” şi un avocat din cadrul Baroului Timiş, Marin Bîlc, toţi fiind acuzaţi de activităţi de crimă organizată. De numele lui Viscol sunt legate afaceri imobiliare dubioase în oraş, clanul însuşindu-şi multe clădiri istorice, printre care şi fostul Cinematograf ”Capitol”. La mai bine de un an, unul din foştii apropiaţi ai lui ”Viscol” s-a hotărât să-i plătească o poliţă şi a povestit o serie de fapte inimaginabile într-un presupus stat de drept! Numele ”denunţătorului” are greutate, cu atât mai mult cu cât este chiar unul din finii celebrului Adi Minune! Manelistul nu este străin de lumea interlopă pentru că obişnuieşte să cânte la evenimente la care iau parte membrii ei, aşa cum arătam AICI.

”Denunţătorul” Căldăraş Ion, zis ”David”, este finul lui Adi Minune
”Denunţătorul” Căldăraş Ion, zis ”David”, este finul lui Adi Minune

Căldăraş Ion, zis ”David” a făcut ”denunţul” în detaliu pentru CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, după ce a primit ameninţări cu moartea de la membrii clanului ”Viscol”. ”Pi…tule, nu scapi de noi nici tu nici tatăl tău, bucură-te cât mai e în viaţă, ştii că l-a pus socrul meu Viscol la răcoare, i-a dat lecţie şi mai urmează, l-a făcut cu cap, i-a pus grenadă şi pistol şi fraierul s-a dus la locul lui şi urmează iar”. Acesta este mesajul, în variantă literară, primit de ”David” de la Martin Boţ, ginerele lui Viscol, şi care l-a determinat să rupă tăcerea!

Acesta este mesajul primit de finul lui Adrian Minune de la interlopi
Acesta este mesajul primit de finul lui Adrian Minune de la interlopi

Ginerele lui Viscol face însă referire la fapte reale, cuprinse chiar în referatul de arestare preventivă întocmit de procurori pentru ”Viscol”. ”Pe fondul luptei pentru a intra în posesia imobilelor de patrimoniu din centrul Lugojului, între membrii clanului ”Viscol” şi membrii altor clanuri de rromi rivale au izbucnit, de-a lungul timpului, diferite confruntări deosebit de violente – ca exemplu, situaţiile conflictuale din 2009 când membri ai clanului ”Viscol” au tras mai multe focuri de armă în casa unei familii rivale, gloanţele trecând prin geamuri şi ajungând până în curtea interioară, sau înscenarea pusă la cale unei alte familii rivale, prin „plantarea” unui pistol şi a unei grenade în locuinţa acestora, vizată ulterior de o percheziţie a organelor de poliţie; cazul din 2013, când liderul clanului ”Viscol” împreună cu mai multe persoane au pătruns în locuinţa unui rival, pe care l-au împușcat în ambele picioare etc.”, Nu sunt singurele răfuieli cu interlopi despre care povesteam în CANCAN.ro!

Cum a ”plantat” probele

Căldăraş Ion, zis ”David” a detaliat faptele, în denunţul CANCAN.ro

Vă aduc la cunoştinţă ca în anul 2008 luna mai Boţ Iulian zis ”Viscol” a plasat o grenadă şi un pistol la domiciliul lui Popescu Ioan zis Turculeţ, tot el şi cu fostul şef IJP Timiş, domnul Palade care era un bun prieten cu Viscol, au organizat o percheziţie la domiciliul tatălui meu Popescu Ioan şi au găsit grenada şi pistolul direct la locul ştiut de ei în urma căruia tatăl meu a făcut 6 luni de puşcărie după care a fost eliberat din lipsă de probe. În acest dosar majoritatea martorilor au fost ameninţaţi atât de poliţişti din acea vreme cat şi de familia lui Bot Iulian zis Viscol, ma refer la martorii (vecini) care au sesizat poliţia. ”

Acesta este bărbatul împuşcat în picioare de ”Viscol”
Acesta este bărbatul împuşcat în picioare de ”Viscol”

 

Viscol” i-a tăiat urechea socrului mic

”David” a detaliat şi alte fapte de vitejie, amintite şi de de procurori.

Acest individ pe zi ce trece devine mai periculos. În data de 16.08.2013 tot acest Boţ Iulian zis Viscol a împuşcat pe numitul Mihai Ioan zis ”Ionel” in ambele picioare . Chiar fostul poliţist ”domnul Coco” de la judiciara din Lugoj a strâns cartuşele de jos fără avea o mănuşă pe mană cum se procedează pentru a ascunde probele; eram de fata când s-a întâmplat incidentul nefericit pe strada Mărăşeşti. Câteva luni mai târziu acesta este eliberat şi achitat (…) Tot acest Boţ Iulian zis Viscol în urmă cu 10-11 ani la o nuntă înainte de ora 12 să mergem la biserică cu tinerii căsătoriţi Viscol a tăiat urechea lui Ciurar Dorin care culmea ironiei chiar el era socrul mic. Urechea i-a fost tăiată şi aruncată pe jos în văzul invitaţilor. În acea vreme Claudiu Chebici era comandantul poliţiei el cunoaşte cazul mai bine decât oricine. Din păcate nunta s-a spart, tinerii nu s-au mai căsătorit şi totuşi Viscol nu a executat nici o zi de puşcărie. Vă şi zic de ce, pentru că familia victimei a fost ameninţată că dacă depune plângere împotriva lui până diseară vor muri cu tot cu familia lor. Chiar eu la rugămintea lui Viscol am luat caseta care se filma la nuntă şi au prins chiar şi faza cu urechea tăiată. Eu şi tatăl lui Viscol ne-am dus şi am ars caseta la ieşire din oraş. Din păcate, încă trăim cu acest individ periculos care terorizează atât români cat şi ţigani. Atâta influenţă are încât a cumpărat şi fostul cinematograf Capitol şi l-a transformat în apartamente de închiriere acesta fiind clădire de patrimoniu ”.


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român! Înainte a plimbat-o cu avionul privat
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele sociale
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...