Adi Minune

Episodul in care Florin Salam a fost amenintat de membrii clanului Vancica a facut istorie. Acum, Adrian Minune marturiseste ca a trait o situatie similara. Dezvaluirile lui pot ingrozi pe oricine.

Dupa o lunga perioada in care a pastrat tacerea, Adrian Minune a decis ca a venit momentul sa povesteasca detaliat cosmarul prin care trec atat el, cat si ceilalti colegi ai sai de breasla. Acesta a marturisit ca multi manelisti au ajuns sa plateasca taxa de protectie clanului Vancica pentru a fi lasati in pace.

Cei care l-au amenintat cu moartea pe Florin Salam se pare ca fac acelasi lucru si cu alti artisti din lumea manelelor. Minune a povestit totul pas cu pas.

Adi Minune

CITESTE SI

Adi Minune, amenintat cu moartea! Manelistul cere sprijinul politiei: “Vreau sa fiu protejat!”

Ce miracol, ce minune! Adi Minune va fi bunic! Fata manelistului este insarcinata cu Franco, iar noi avem dovada video!

"Am primit telefoane la care nu am raspuns, pentru ca stiam cine ma suna. Am primit mesaje, nu am raspuns la ele. Poate mi se va intampla ceva, asa cum i s-a intamplat si lui Florin Salam anul trecut.Cand a dat in Salam, eu eram tinta. Am vazut, m-am ridicat si am plecat acasa. A ramas si s-a pus pe Salam! Mor ca altii nu vin sa vorbeasca. Le e teama! Mi s-a cerut taxa de protectie, dar nu conteaza cine mi-a cerut. Nu sunt sifon. Daca eram taiat, se facea din tantar armasar, ca uite ce face Minune. Nimeni nu a avut inima si curajul sa povesteasca pana acum. Sunt lautari care cotizeaza sume de bani ca sa fie lasati in pace. Dar mie nu imi este teama, nu imi este frica decat de Dumnezeu", a povestit manelistul.

adi minune

Vrea sa ii vada pedepsiti

Minune a marturisit ca, desi nu se teme de cei care l-au amenintat, vrea sa ii vada pedepsiti. Acesta a lasat sa se inteleaga ca va lua masuri impotriva celor care au atentat la siguranta si linistea lui. "Am luat masuri de siguranta, ca orice om normal, de rand. Exista justitie pentru toata lumea, sunt convins. Cand gresesc, vreau sa fiu tras la raspundere, asta vreau sa se intample si cu ei", a spus Minune.

A.D.

Citeste despre: adrian minune, adrian minune amenintari, adrian minune clanul vancica, adrian minune vancica, adrian minune florin salam, florin salam


Share On Facebook