meme stoica

Se complica lucrurile pentru Meme Stoica in inchisoare. Daca pana acum nu a avut nicio problema in puscarie, iata ca managerul Stelei ar fi fost implicat in prima lui confruntare fizica. Din care, din pacate pentru el, ar fi iesit destul de sifonat.

Inchis in Penitenciarul Rahova, Meme Stoica a avut parte, pana acum, de o dentie... de vis! Asta si pentru ca nu a avut niciun fel de probleme, primind protectie atat din partea clanului "Sportivilor", cat si din partea Caranilor.

Cu alte cuvinte, teoretic, managerul Stelei nu ar fi trebuit sa aiba nicio emotie in privinta sigurantei lui. Iata insa ca, practic, cu totul altfel stau lucrurile.

Meme Stoica si-ar fi luat cateva palme de la doi detinuti, suporteri ai lui Dinamo
Meme Stoica si-ar fi luat cateva palme de la doi detinuti, suporteri ai lui Dinamo

Sau asta cel putin sustin surse din cadrul Jandarmeriei pentru oracoluldelabalcesti.ro. Potrivit site-ului lui Dumitru Dragomir, Meme Stoica si-ar fi luat cateva palme zilele trecute de la doi fani ai lui Dinamo. Cei doi suporteri ai "cainilor" ar fi fost enervati de comportamentul irascibil al managerului stelist.

Conflictul a avut loc in curtea Penitenciarului Rahova
Conflictul a avut loc in curtea Penitenciarului Rahova

"Surse din Jandarmerie sustin ca ultimele zile i-au adus fostului manager general de la Steaua un conflict care nu s-a terminat deloc placut pentru el. In timp ce efectua plimbarea zilnica prin curtea inchisorii, irascibil, MM a intrat intr-un conflict verbal cu alti doi detinuti, fani ai lui Dinamo Bucuresti. Cearta a degenerat si s-a terminat cu o pereche de palme aplicata lui MM Stoica! Scandalagiii au fost despartiti de gardieni, dar era prea tarziu pentru fostul oficial stelist, caruia i se aplicase deja prima corectie fizica din regimul de detentie", noteaza sursa citata.

E protejat de Sportivi si de Carani!

Meme Stoica are doi aliati puternici in puscarie. Dupa ce membrii clanului “Sportivilor” aflati in Penitenciarul Rahova au decis sa nu-l lase la greu pe si sa-l protejeze dupa gratii, fostul manager al Stelei a primit protectie si de la Carani.
_____

CITITI SI:

Meme Stoica a facut rost de un telefon in inchisoare si a postat pe Facebook: "voi iesi mai puternic si mai motivat"

DECIZIA BOMBA luata de Mihai Stoica din spatele gratiilor! Avocatii sai au fost pusi in tema si pregatesc atacul final
_____

"Prietenii lui Mihai Stoica din galeria Stelei nu l-au uitat, avand in vedere ca si acesta a fost baiat cu ei de-a lungul timpului, asa ca au dat 'ordin' celor care se afla la inchisoarea Rahova sa aiba grija de acesta. 'Sportivii' au primit mesajul, au discutat si au anuntat ca nimeni nu are voie sa se atinga de Meme, pentru ca este sub protectia lor. Managerul Stelei este in siguranta", declarau sursele CANCAN.RO la inceputul lui martie.

B.P

Citeste despre:mihai stoica, meme stoica, mm stoica, meme stoica bataie, mm stoica bataie, meme stoica bataie rahova, mm stoica bataie rahova


Share On Facebook