Loading the player...

Dupa ce a castigat a doua editie a showului "Romanii au talent", Cristian Gog a devenit cunoscut si apreciat in toata tara.

tt
Mentalistul Gog uimeste de fiecare data pe toata lumea cand apare la televizor si arata trucuri care mai de care mai surprinzatoare.

Daca lumea il stia pe Cristian cum este la televizor, pana acum nimeni nu il vazuse in momentele de relaxare. Vineri noapte, mentalistul a facut un adevarat spectacol inopinat intr-un local din Bucuresti.

Gog a venit insotit de mai multi prieteni, dar nu mult a durat pana cand masa la care statea mentalistul a fost inconjurata de curiosi care voiau sa ii testeze abilitatile. Foarte amabil, cu zambetul pe buze, dar cu multi asi in maneca, el a raspuns tuturor provocarilor venite de la fani.

Dupa mai bine de cinci ore petrecute in compania prietenilor si admiratorilor lui, Gog a decis ca e timpul sa incheie seara si inainte de ivirea zorilor a plecat spre casa. Insotit de cativa amici, Gog a mers spre locuinta lui, in Zona Tineretului. Inainte sa urce in apartament, mentalistul a mai stat sa fumeze o tigara alaturi de prietenii lui.

Dan Simion

Citeste despre: romanii au talent, cristian gog, mentalist


Share On Facebook