Revelion

Daca vreti sa le faceti o surpriza amuzanta prietenilor de REVELION, cancan.ro va da cateva idei de MESAJE DE ANUL NOU amuzante.

1. Va doresc de 2014 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8.760 de ore de sanatate si 525.600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

2. Aho, aho, prieten bun... Care stai pe mess acum... Ia opreste-te din scris... Si-asculta ce-am de zis... Chiar de esti cu DND... BE RIGHT BACK sau NMD... Sper sa nu imi dai ignore... Ca iti spun un plugusor... N-am intrat sa te stresez... Am venit sa iti urez... La Multi Ani si fericire... Liste de id-uri pline!

3. Anul nou ce va veni sa-ti aduca bucurii, concediu 8 luni pe an si salariu barosan! In Paris sa-ti cheltui banii ca sa moara toti dusmanii, sa traiesti ca si bunica… LA MULTI ANI si pupa sticla! :))

4. Catelus cu parul cret/Sa ai jeep-ul in cotet/Sa ai vila cu piscina/ Pe Madonna ca vecina/O lopata pentru bani/La anul si la multi ani!

5. "Aho Aho, e Anul nou,
Si gaina-i fara ou,
Si cucosu' fara gusa,
Da-mi si mie un leu matusa!

6. Momentele speciale ale sfarsitului de an sa-ti aduca veselia in casa, bani in buzunar si poate un Mertan!

7. Previziuni meteo de REVELION 2013: ploaie de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si sa deschizi inima. Un An Nou Fericit!

8. Acest SMS va exploda in 5, 4, 3, 2, 1 : LA MULTI ANI!

9. Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine…

Si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta…
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu`si La Multi Ani!"

10. Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

Citeste despre: mesaje de craciun, mesaje de revelion, craciun, craciun 2013, brazi de craciun, sarbatori, revelion


Share On Facebook