Antonia

Antonia si Alex Velea se bucura din plin de iubirea lor, iar dovezile de dragoste nu contenesc. Dupa ce el a sarutat-o pe covorul rosu de la RMA, ea i-a scris un mesaj emotionant.

Sunt tineri, frumosi, se bucura de succes in cariera si traiesc o poveste de dragoste ca in filme. Cam asa pot fi descrisi in cateva cuvinte Alex Velea si Antonia. De cand au anuntat ca vor avea un copil, cei doi nu isi mai ascund sentimentele, spre bucuria fanilor care abia asteapta sa ii vada impreuna.

Antonia i-a scris un mesaj emotionant lui Alex Velea, chiar pe contul ei de Facebook
Antonia i-a scris un mesaj emotionant lui Alex Velea, chiar pe contul ei de Facebook

Weekend-ul acesta, cei doi artisti au oferit o imagine de colectie pe covorul rosu de la RMA, atunci cand cantaretul a luat-o in brate pe iubita lui si a sarutat-o. Gestul sau nu a ramas fara ecou, Antonia raspunzandu-i cu un mesaj emotionant, postat chiar pe contul ei de Facebook.

CITESTE SI

Primul sarut in public! Uite cat de tandru este Alex Velea cu Antonia

Putini sunt cei care au vazut aceasta faza. Ce i-a facut Alex Velea Antoniei pe covorul rosu. Ce burtica mare are

“Alex, esti sprijinul meu si ai mereu grija de sufletul meu! Multumesc”, a scris vedeta, iar fanii s-au emotionat imediat, dovada stand miile de like-uri pe care le-a primit, dar si sutele de comentarii.

Alex si Antonia sunt cum nu se poate mai fericiti
Alex si Antonia sunt cum nu se poate mai fericiti

Un trecut tras la indigo

Antonio si Velea au trecut amandoi prin cate o casnicie. Ea cu Vincenzo Castellano, cu care are o fetita, Maya, care se afla in continuare in Italia, unde Antonia merge in ultima vreme tot mai des. El a fost casatorit cu mulatra Ana, dar casnicia a esuat intr-un divort.

A.D.
 

Citeste despre: antonia, antonia copil velea, alex velea, alex velea copil, alex velea copil antonia, alex velea tata


Share On Facebook