Betty Salam

Mama tot mama ramane, chiar si dincolo de moarte, pare a spune Betty Salam printr-un mesaj recent. Chiar daca i-a dat acordul tatalui ei pentru a-si reface viata alaturi de Roxana Dobre, tanara nu o poate uita pe cea care i-a dat viata.

Primul lucru pe care l-a facut Florin Salam atunci cand a vazut ca relatia cu Roxana devine serioasa a fost sa mearga la copiii lui sisa le spuna tot. Manelistul a vrut ca astfel sa le ceara acordul pentru a-si putea reface viata alaturi de femeia de care s-a indragostit.

Betty Salam

“Daca ei nu erau de acord, totul se termina!”, a spus Salam intr-un interviu. Din fericire, insa, norocul i-a suras, iar copiii l-au inteles.

Betty a transmis ca nu isi va uita mama niciodata
Betty a transmis ca nu isi va uita mama niciodata

La ceva timp dupa ce totul a fost facut public, Betty Salam posteaza un mesaj prin care anunta ca nu isi va uita mama niciodata, chiar daca este de acord cu relatia tatalui sau.

Betty Salam

“Nu te voi uita niciodata!”, a scris tanara, alaturi de o poza cu mama sa mireasa.

CITESTE SI:

Ce a facut Florin Salam inainte de a incepe o relatie cu Roxana! S-a dus la fiica sa si a intreabat-o: "Abia dupa am.."

Manelistul a pus in scena o cerere in casatorie mai ceva ca-n filme! Cum i-a propus Florin Salam Roxanei Dobre sa-i devina sotie!

Sfatul pretios al nasei sale

Chiar daca s-a spus ca Florin Salam a starnit multe controverse afisandu-se cu noua sa iubita, iata ca sunt si persoane care privesc deschis toata aceasta situatie.

Florin Salam

“Orice ar face tatal tau nu o poti uita, dar nici el o o poate uita, fina! Voi doi existati si faceti parte din trupul ei! Sa fiti sanatosi sa va iubiti tatal!”, i-a transmis nasa lui Betty.

R.O.

Citeste despre: betty salam, florin salam, florin salam si roxana dobre, relatie salam, reactie betty


Share On Facebook