oana roman

Sotul Oanei Roman a plecat duminica de acasa. Si-a facut bagajele si a plecat la munca in strainatate, dupa ani buni in care a trait impreuna fiica lui Petre Roman fara sa lase impresia ca ar avea probleme cu banii.

Oana Roman spune ca intre ea si sotul ei nu a intervenit nicio ruptura, iar gestul lui Marius de a pleca sa munceasca departe de casa este unul de iubire care trebuie apreciat.

oana roman

“Multumesc mult tuturor celor care mi au transmis mesaje de incurajare, mai ales cei care trec prin aceeasi situatie avand un membru al familiei plecat sa munceasca in strainatate. Sotul meu a facut cel mai fumos gest de iubire, a ales sa plece singur departe de familie pentru a ne fi noua mai bine. Ne iubim mai mult ca oricand si suntem de fapt mai uniti ca oricand”, a spus Oana Roman.

Oana Roman si Marius s-au casatorit pe 15 ianuarie, iar cununia religioasa a avut loc la inceptului verii, ocazie cu care au crestinat-o si pe fetita lor, Isabela. Pana acum, cei doi pareau un cuplu unit si nicio cearta nu a rasuflat in presa.


CITESTE SI

DESPARTIRE BOMBA, in Romania! Oana Roman, parasita de sotul ei! Si-a facut bagajele si a plecat de acasa

TULBURATOR! Cum arata Oana Roman dupa cele 3 operatii pe care le-a suferit: "Am o taietura pe tot abdomenul"

A plecat in strainatate


Desi initial ne-a lasat pe toti sa credem ca e vorba despre o pauza in relatia lor, Oana Roman a povestit cu lacrimi in ochi ca Marius a plecat de fapt la munca in strainatate.

oana roman


"E foarte frumos din partea lui ca face acest gest pentru familia lui!", a incheiat Oana Roman.

D.C.

Citeste despre: oana roman, sotul, marius elisei, fetita, isabela


Share On Facebook